Καθημερινά, τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από το καυσαέριο, το συχνό λούσιμο, τις βαφές, το πιστολάκι. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο έντονο το καλοκαίρι, καθώς τα μαλλιά αφυδατώνονται και χάνουν τη φυσική λάμψη τους από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας αλλά και το χλώριο της πισίνας. Η σειρά Orzene Μπύρας για «Προστασία και Ενυδάτωση» απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που έχουν ατίθασα ή αφυδατωμένα μαλλιά και, μέσω της εμπλουτισμένης σύνθεσης της, υπόσχεται μαλλιά απαλά, βαθιά ενυδατωμένα, γεμάτα λάμψη.

΄Οπως δηλώνει η εταιρεία, η νέα σειρά συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του ηλίανθου με την προστασία των φίλτρων UV. Ο ηλίανθος είναι γνωστός για την ευεργετική του δράση, λόγω της ιδιότητάς του -ως λουλουδιού- να εκτίθεται στον ήλιο και να απορροφά την ακτινοβολία. Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι το εκχύλισμα του ηλίανθου προστατεύει και επανορθώνει τα μαλλιά, χαρίζοντας ενυδάτωση και μοναδική λάμψη.

Τα προϊόντα Orzene τοποθετούνται σε καταστήματα καλλυντικών και σούπερ μάρκετ από τον Απρίλιο του 2007. Το πλάνο υποστήριξης του νέου λανσαρίσματος περιλαμβάνει έντονη επικοινωνία σε περιοδικά και τηλεόραση, καθώς και below-the-line ενέργειες όπως: υποστήριξη από έμπειρες προωθήτριες μέσα στα καταστήματα, εντυπωσιακή διακόσμηση αιθουσών, ραφιών & προβολών, διάθεση χρηστικών δώρων, καθώς και ελκυστική τιμή γνωριμίας.

Στην ερώτηση «τι θα κερδίσει το λιανεμπόριο από την τοποθέτηση της νέας σειράς» η εταιρεία απαντά: «Η σειρά Orzene Μπύρας αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στην αγορά περιποίησης μαλλιών, καθώς κέρδισε την αποδοχή και προτίμηση του κοινού, γεγονός που αποδεικνύεται από τη συνεχή ανοδική πορεία των μεριδίων της. Η επιτυχία της σειράς βασίζεται στο φυσικό της χαρακτήρα σε συνδυασμό με το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που τη διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και δεν είναι άλλο από την εμπλουτισμένη σύνθεση με πραγματική Μπύρα.

Ανταποκρινόμενη στις τάσεις της αγοράς και την ανάγκη των καταναλωτών για φυσικά προϊόντα, η μάρκα εισάγει στην αγορά πρωτοποριακά προϊοντικά νέα που ελκύουν ολοένα και περισσότερο το αγοραστικό ενδιαφέρον και, τελικά, την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού. Με έντονη επικοινωνιακή υποστήριξη και πετυχημένους προωθητικούς μηχανισμούς μέσα στο κατάστημα, η μάρκα Orzene Μπύρας αποτελεί έναν απαραίτητο σύμμαχο για το λιανεμπόριο, καθώς ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και προσδοκίες των καταναλωτών και, κατ’ επέκταση, συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας των καταστημάτων».