Από τα πρώτα βήματα ως τα πιο σταθερά, το παιδί είναι η πρώτη σκέψη κι η πρώτη έγνοια κάθε μαμάς. Η Proderm εδώ και χρόνια είναι δίπλα στις μητέρες, πολύτιμος «σύμμαχος» την καθημερινή φροντίδα των μωρών. Κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των γονιών, έχοντας αναπτύξει υψηλής ποιότητας ασφαλή προϊόντα. Η προϊοντική γκάμα της Proderm είναι ιδιαίτερα ευρεία, σχεδιασμένη ειδικά για κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού, με σκοπό να κάνει την κάθε μέρα της μαμάς πιο εύκολη, πιο ήσυχη και ασφαλή!

Πριν από 64 χρόνια η μαμά είχε σαν μόνο «εργαλείο» για την καθαριότητα του μωρού και των ρούχων του το σαπούνι σε στερεή μορφή. Αυτό μεταφραζόταν σε κόπο, καθημερινή έγνοια και χρόνο, που σίγουρα θα προτιμούσε να αφιερώνει στο παιδί της. Αυτός ήταν κι ο λόγος που η εμφάνιση των πρώτων υγρών προϊόντων Proderm αγκαλιάστηκε αμέσως από πάρα πολύ μεγάλο αριθμών γυναικών. Με τις δερματολογικά ελεγμένες, ήπιες συνθέσεις τους αποτέλεσαν μεγάλη καινοτομία για την ελληνική αγορά και έγιναν η πρώτη επιλογή.

Τα προϊόντα Proderm είναι μια ελληνική δημιουργία, από τη σύλληψη και τον σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή τους, με εμπνευστή τον Ιωάννη Μαρινόπουλο. Από εκείνα τα πρώτα προϊόντα ως σήμερα πολλά έχουν αλλάξει, το βασικό «συστατικό» όμως έχει μείνει ίδιο: Απόλυτη κάλυψη για τη μαμά, μοναδική φροντίδα για το μωρό και το παιδί. Αυτό άλλωστε τονιζόταν χαρακτηριστικά από το πρώτο slogan, το γνωστό σε όλους «Στοργή και Προδέρμ». Είναι ένα μήνυμα που πέρασε από γενιά σε γενιά και θα θυμίζει πάντα, όχι μόνο τη μάρκα, αλλά και κάθε τρυφερή στιγμή του μωρού. Κουβαλά ένα μεγάλο συναισθηματικό φορτίο και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις αξίες και την προσφορά της Proderm.

Ακολούθησαν κι άλλες καινοτομίες κι άλλα προϊόντα, όπως:

  • Η δημιουργία του πρώτου αφρόλουτρου και σαμπουάν 2 σε 1, αλλά και η τοποθέτηση αντλίας, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία την ώρα του μπάνιου
  • Η πρώτη για την Ελλάδα σειρά βρεφικών απορρυπαντικών, το 1997, που κάλυψε ένα μεγάλο κενό στη βρεφική περιποίηση και λίγα χρόνια αργότερα το πρώτο υγρό πιάτων για βρεφικά σκεύη
  • Τα μωρομάντηλα Proderm, που χρησιμοποιούνται πια από όλους, μικρούς και μεγάλους, και μεγάλωσαν ακόμα πιο πολύ τη γκάμα της εταιρείας στα προϊόντα βρεφικής φροντίδας

Σήμερα…
Η Proderm, δίνοντας έμφαση στη γνώση της βρεφικής επιδερμίδας εξελίσσεται διαρκώς και δημιουργεί ποιοτικά, ήπια, απαλά και αποτελεσματικά προϊόντα. Έχοντας βαθιά γνώση της βρεφικής επιδερμίδας, γνωρίζει ότι οι ανάγκες της διαφοροποιούνται σε κάθε ηλικιακό στάδιο. Έτσι, η Proderm έχει οργανώσει και αναπτύξει τη σειρά προϊόντων της με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ηλικίας:

  • Σειρά 1 για μωρά από 0 -12 μηνών (σαμπουάν & αφρόλουτρα, φροντίδα για την περιοχή της πάνας, λάδια και ενυδάτωση)
  • Σειρά 2 για μωρά από 1- 3 ετών (σαμπουάν & αφρόλουτρα, φροντίδα για την περιοχή της πάνας, λάδια και ενυδάτωση)
  • Σειρά 3 για παιδιά 3 ετών και πάνω (σαμπουάν και αφρόλουτρα)

Ακρογωνιαίος λίθος της Proderm είναι η επιστημονική και σε βάθος γνώση της βρεφικής / παιδικής επιδερμίδας, καθώς και η εξειδίκευση στην ανάπτυξη προϊόντων που καλύπτουν τις απαιτήσεις της. Η νέα σειρά της Proderm αναπτύχθηκε σε συνέργεια με την Ιατρική Συμβουλευτική Επιτροπή. Σαν αποτέλεσμα, η επιλογή των συστατικών, των συνθέσεων, αλλά και η επιστημονική αξιολόγησή τους υλοποιήθηκαν, ώστε να αναπτυχθεί η καλύτερη σειρά προϊόντων της μάρκας.

Σήμερα η σειρά των προϊόντων Proderm είναι ακόμη πιο βελτιωμένη, ανανεωμένη και απαλή! Με νέες πιο ξεκάθαρες αλλά και πιο βολικές κατά τη χρήση συσκευασίες, που διευκολύνουν, αλλά και καθοδηγούν τη μητέρα, ώστε να βρίσκει το κατάλληλο προϊόν. Αυτό γιατί σε κάθε συσκευασία Proderm, ο Προδερμούλης δείχνει την χρήση του προϊόντος εκπαιδεύοντας έτσι την μητέρα. Αφρόλουτρα, Σαμπουάν, Ενυδατική κρέμα, βρεφικό λάδι, κρέμα συγκαμάτων, πούδρα, μωρομάντηλα κι ένας διαφορετικός Προδερμούλης, η πιο καλή παρέα κάθε μωρού, η πιο μεγάλη ευκολία της μαμάς. Και, το σημαντικότερο, με νέες απαλότερες συνθέσεις, κλινικά μελετημένες, υποαλλεργικές, με κατάλληλα επίπεδα pH και χωρίς parabens.

Το νέο μήνυμα
«Κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα» είναι το νέο μήνυμα της Proderm, που τονίζει την αξία που δίνει στο απαλό και κλείνει μέσα του, όπως και σε όλα τα προϊόντα, μια μοναδική σύνθεση, που θα κάνει κάθε μαμά να μην μπορεί να τα αποχωριστεί. Για πάντα! Η Proderm, σταθερή στην δέσμευσή της, φροντίζει, στηρίζει και δημιουργεί νέα ολοένα και πιο εξελιγμένα προϊόντα για να έχει την πρώτη θέση στην προτίμηση κάθε μαμάς. Για να είναι η καθημερινότητα μητέρας και παιδιού γεμάτη από…. Στοργή και Προδέρμ!