Τo Proderm κυριαρχεί στο ελληνικό λιανεµπόριο εδώ και 60 χρόνια. Σε όλη αυτήν τη µακροχρόνια πορεία του, το Proderm µένει πιστό στις αξίες του και µε προσήλωση συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικά βρεφικά και παιδικά προϊόντα.

Γνωρίζοντας τη σηµασία και την αξία της διάρκειας στο χρόνο και µε την ευκαιρία της συµπλήρωσης 400 τευχών, το Proderm εύχεται να συνεχίσει το σελφ σέρβις να παραµένει ο συνδετικός κρίκος µεταξύ επιχειρήσεων και λιανεµπορίου, προσφέροντας πάντα σφαιρική και αντικειµενική ενηµέρωση.

«Στοργή και Proderm»
Η ιστορία του Proderm είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε την ιστορία της βρεφικής περιποίησης στην Ελλάδα, καθώς είναι µια από τις πρώτες µάρκες που προσέφεραν προϊόντα ειδικά για τη φροντίδα του µωρού και του παιδιού. Η φράση άλλωστε που χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια το brand, «Στοργή και Proderm», είναι τόσο διαδεδοµένη και χρησιµοποιείται ευρέως, φανερώνοντας την αναγνωρισιµότητα της µάρκας.

To Proderm έχει παρουσία σχεδόν σε όλους τους τοµείς της βρεφικής φροντίδας ενώ είναι η µόνη µάρκα αυτής της κατηγορίας που επέκτεινε την παρουσία της και στα βρεφικά απορρυπαντικά, προσφέροντας έτσι φροντίδα που ξεκινά από το δέρµα του µωρού και ολοκληρώνεται σε ό,τι το αγγίζει.

Το Proderm σχεδιάζει µε υπευθυνότητα προϊόντα που έρχονται να καλύψουν την ανάγκη της µητέρας για ασφαλή και ποιοτική βρεφική περιποίηση. Θέλοντας να διευκολύνει τη µητέρα στην επιλογή του σωστού προϊόντος έχει υιοθετήσει τη σήµανση ηλικιών πάνω στις συσκευασίες, ώστε η µητέρα να επιλέγει το προϊόν εκείνο που είναι κατάλληλο για την ηλικία του παιδιού της.

Το Proderm πρωτοπορεί
Σε όλα αυτά τα χρόνια το Proderm αφουγκράζεται τις ανάγκες των γονιών αλλά και των µωρών και πρωτοπορεί διαρκώς µε νέα προϊόντα. Πρόσφατα το Proderm επαναλάνσαρε τη σειρά βρεφικών σαµπουάν και αφρόλουτρων. Έτσι τα νέα αυτά προϊόντα είναι υποαλλεργικά και κλινικά ελεγµένα ενώ δεν περιέχουν parabens προσφέροντας έτσι ασφαλή και υπεύθυνη φροντίδα.

Η σειρά Sleep Easy
Το τελευταίο λανσάρισµα του Proderm έρχεται να καλύψει την ανάγκη του βρεφικού ύπνου. Και αυτό γιατί ο ύπνος είναι πολύ σηµαντικός για το µωρό. Κάποιες φορές, όµως, το µωρό είναι πολύ δύσκολο να αποκοιµηθεί. Έτσι, το Proderm δηµιούργησε τη σειρά Sleep Easy, µε φυσικά εκχυλίσµατα χαµοµηλιού και λεβάντας, γνωστά για τις καταπραϋντικές τους ικανότητες. Το µωρό χαλαρώνει για να κοιµηθεί ήρεµα όλο το βράδυ.

Το νέο λανσάρισµα του Proderm βάζει το µωρό… «Για ύπνο µε το 3!» δηµιουργώντας µια γλυκιά ρουτίνα τριών βηµάτων:
Βήµα 1ο: Χαλάρωση στη µπανιέρα µε σαµπουάν και αφρόλουτρο Sleep Easy. Με τον τρόπο αυτό διώχνουµε από το µωρό όλη την ένταση της ηµέρας.
Βήµα 2ο: Απαλό µασάζ µε ενυδατική κρέµα ή λάδι σώµατος Sleep Easy. Το µασάζ ηρεµεί το µωρό και ενδυναµώνει τη σχέση µεταξύ γονιού και µωρού.
Βήµα 3ο: Ένα παραµυθάκι και… όνειρα γλυκά. Η ανάγνωση ενός παραµυθιού είναι ιδανική για να χαλαρώσει το µωρό και να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ύπνου. Τα Proderm Sleep Easy είναι υποαλλεργικά, δερµατολογικά ελεγµένα και για ηλικίες 1-3 ετών.

Ηµεροµηνίες σταθµός
1951:
Είσοδος του Proderm στην ελληνική αγορά.
1997: Το Proderm λανσάρει τη σειρά βρεφικών απορρυπαντικών. 
2009: Το Proderm επαναλανσάρει την παιδική σειρά σαµπουάν και αφρόλουτρων και εγκαινιάζει τη συνεργασία του µε την Disney, κατακτώντας σηµαντικά µερίδια.