Η σειρά περιποίησης σώματος Pro-Age αποτελείται από λοσιόν, κρεμοντούς, κρέμες σώματος και χεριών, serum και αποσμητικά. Τα προϊόντα σώματος περιέχουν πλούσιες ενυδατικές ουσίες, ενεργά συστατικά, όπως ΑΗΑ και λάδι Ελιάς και φίλτρο προστασίας SPF 5*. Η σειρά περιποίησης μαλλιών αποτελείται από σαμπουάν, conditioner και μάσκα μαλλιών ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να επαναφέρουν τη λάμψη και τον όγκο στα μαλλιά.

Το καταναλωτικό κοινό, στο οποίο απευθύνεται η νέα σειρά είναι ώριμες γυναίκες, οι οποίες αναζητούν προϊόντα στοχευμένα στις δικές τους ανάγκες και τα οποία μπορούν να πραγματοποιήσουν όλα όσα υπόσχονται. Το νέο λανσάρισμα θα υποστηριχθεί τόσο εντός των καταστημάτων (σούπερ μάρκετ και καταστημάτων καλλυντικών) με σειρά ενεργειών όσο και στην τηλεόραση και τα περιοδικά, καθώς επίσης από την ιστοσελίδα του Dove www.dove.com και το περιοδικό της Unilever «Άποψη Ζωής».

Η σειρά Dove Pro-Age έχει στόχο να αναπτύξει όλες τις κατηγορίες, στις οποίες θα δραστηριοποιηθεί (αφρόλουτρα, κρέμες σώματος και χεριών , αποσμητικά , φροντίδα μαλλιών), αφυπνίζοντας το αγοραστικό ενδιαφέρον του συγκεκριμένου κοινού στις αγορές αυτές, φέρνοντας νέους χρήστες, με προϊόντα υψηλής ποιότητας- τιμής και ενισχύοντας τη συχνότητα χρήσης των επιμέρους αγορών μέσα από x-category ενέργειες υποστήριξης.

H τοποθέτηση της νέας σειράς Dove Pro-Age σε καταστήματα καλλυντικών και σούπερ μάρκετ ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2007.