Το premium μ. Artisan Water, το κορυφαίο ελληνικό gastro-lifestyle νερό, ήρθε για να απογειώσει κάθε γαστρονομική εμπειρία, με τη γεύση και τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη premium φιάλη του, με τον minimal & μοντέρνο σχεδιασμό.

Σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, έρχεται να προστεθεί η τιμητική διάκριση στα φετινά German Design Awards, που υπογραμμίζει σε διεθνές επίπεδο το αριστοτεχνικό του design & packaging. Πιο συγκεκριμένα, το premium μ. Artisan Water φτάνει στην κορυφή των German Design Awards 2024, κερδίζοντας το βραβείο «Excellent Communications Design – Packaging», με αφορμή την εντυπωσιακή, statement γυάλινη φιάλη του, με τη σχεδιαστική υπογραφή του creative agency Blissprojects.

Η φιάλη του premium μ. Artisan Water συνδυάζει την κομψότητα, με την υψηλή ποιότητα, στοιχεία γλυπτικής που ενισχύουν την αίσθηση της αφής κι ένα εμβληματικό λογότυπο, που συνθέτουν αρμονικά μια συνολική εικόνα.

Μια φιάλη η οποία θυμίζει περισσότερο σαμπάνια παρά νερό, με την αριστοτεχνία και τη μεγαλείο της. Σημειώνεται ότι η βιωσιμότητα και η εκλεπτυσμένη γαστρονομία, συγκεντρώνονται σε μια νέα κατηγορία, με αφορμή τη δημιουργία του premium μ. Artisan Water, που προέρχεται κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία επεξεργασία, σε φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter