Πρεμιέρα έκανε την περασμένη εβδομάδα το νέο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Το διεθνών προδιαγραφών νέο εμπορικό κέντρο που αναπτύσσει η LAMDA Development στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του πρώην Διεθνούς Κέντρου Τύπου-IBC (International Broadcasting Center) στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, τα οποία αναλογούν σε περίπου 41.000 τμ διαθέσιμου προς χρήση χώρου, ενώ διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων περίπου 1.400 θέσεων σε δύο επίπεδα, καθώς και χώρο γραφείων περίπου 4.500 τμ.

Το κέντρο περιλαμβάνει καταστήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής ένδυσης-υπόδησης, αξεσουάρ μόδας, κοσμηματοπωλεία, επιλεγμένα εστιατόρια και καφέ, βιβλιοπωλείο, καταστήματα οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης, αθλητικά είδη, καταστήματα καλλυντικών, κομμωτήριο κά. Στο υπόλοιπο τμήμα του κτηρίου πρόκειται να δημιουργηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού το Μουσείο Ελληνικών Ολυμπιακών Αγώνων και το Διεθνές Μουσείο Κλασικού Αθλητισμού, που θα καταστήσουν τον χώρο ένα ολοκληρωμένο πολιτιστικό, εμπορικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα.

H LAMDA Development έχει υπογράψει σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης του χώρου με την εταιρεία Ολυμπιακά Ακίνητα (40 χρόνια), η οποία δύναται να ανανεωθεί κατόπιν έγγραφης συμφωνίας των μερών για χρονικό διάστημα έως και 6 χρόνια.