Η Premier Capital Hellas άνοιξε πάλι το εστιατόριο McDonald’s στην πόλη της Ρόδου, μετά την εκτεταμένη ανακαίνισή του, κόστους 475.000 ευρώ. Αναφορικά, το εστιατόριο απασχολεί 40 εργαζόμενους και ενσωματώνει πλέον όλες τις καινοτομίες σύμφωνα με το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών ‘Experience of the Future’.

Το εστιατόριο McDonald’s Ρόδος λειτουργεί με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι και τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής: οι καινοτόμες ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης προσφέροντάς του μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και τον έλεγχο της παραγγελίας του.

Το εστιατόριο προσφέρει την υπηρεσία McDelivery, καθώς και την υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό, που επιτρέπει στους επισκέπτες να παραγγέλνουν και να πληρώνουν από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald’s app και να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα McDonald’s, αφού παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (dine-in και take away) ή με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι.

Από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από 44,6 εκατ. ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων, καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών σε ολόκληρο το δίκτυό της.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter