Σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα στην ελληνική αγορά προχωρά ο χρηματοπιστωτικός και επιχειρηματικός σύμβουλος Νικόλας Γιαμβριάς, managing director της συμβουλευτικής εταιρείας NY Capital Advisors με έδρα το Λονδίνο. Ειδικότερα, ο κ. Γιαμβριάς βρίσκεται πίσω από τη νεοσύστατη εταιρεία Farm Pack, η οποία θα δραστηριοποιηθεί στη συσκευασία και αποθήκευση αγροτικών προϊόντων, καθώς και στο χονδρικό εμπόριο νωπών φρούτων και λαχανικών.

Η Farm Pack συστάθηκε μόλις χθες, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, με έδρα την Αθήνα και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο ύψους 25.000 ευρώ, το οποίο θα καλύψει εξ ολοκλήρου ο ιδρυτής της.

Σημειώνεται ότι ο Νικόλας Γιαμβριάς ειδικεύεται στις εναλλακτικές επενδύσεις, στη διαχείριση funds και στη διεθνή χρηματοδότηση επιχειρήσεων. Έχει διοργανώσει roadshows στις ΗΠΑ και εκστρατείες συγκέντρωσης πόρων για έργα στους τομείς της ναυτιλίας και της υγείας, ενώ έχει ολοκληρώσει σημαντικές συμφωνίες για εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, το 2016 και μέχρι τον Απρίλιο του 2017 ήταν οικονομικός διευθυντής της Coffee Island (UK) Ltd, συνεισφέροντας στην προετοιμασία και στην ανάπτυξη των καταστημάτων της ελληνικής αλυσίδας καφέ Coffee Island στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter