Η 10η επέτειος της εταιρείας συνέπεσε με τη μεγαλύτερη συμμετοχή της Great Exhibitions στη Δ.Ε. PLMA 2024 που διοργανώθηκε 28-29 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο RAI στο Amsterdam. Ειδικότερα, η εταιρεία είχε εξασφαλίσει εγκαίρως προνομιακούς χώρους στο hall 7 – food και hall 11 non-food για πάνω από 25 εταιρείες που ήδη λαμβάνουν τα πρώτα αιτήματα για συνεργασία από επαφές που δημιούργησαν το διήμερο 28-29 Μαΐου.

Στο κομμάτι του τρόφιμου, με τη Great Exhibitions συμμετείχαν πολύ σημαντικές εταιρείες, που διακρίνονται για την εξωστρέφεια και τα ποιοτικά προϊόντα τους και με τα υψηλής αισθητικής περίπτερα που βοηθούσαν στην βέλτιστη προβολή των εκθεμάτων τους έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από τη συμμετοχή τους. Ενδεικτικά, κάποιες από τις εταιρείες ήταν οι: Alexander Α.Ε., Elviart Καλοϊδάς Α.Ε., Emfi Α.Ε., Grand Services of Hospitality – Coffee Berry,La Farm, Βάμβαλης Α.Ε., Γιώτης Α.Ε., Δέας Α.Ε., Διοσκουρίδης, Ελβίδα Α.Ε., Θεώνη Α.Ε., Μπέλας Φιλώτας & Υιός, Όλυμπος – Αφοι Παπαγιάννη, Χωριάτικη Ζύμη / Νέστια κ.ά..

Επόμενη παρουσία της Great Exhibitions στο κομμάτι της Ιδιωτικής Ετικέτας θα είναι στο Chicago των H.Π.Α., 17-19 Νοεμβρίου 2024 στα πλαίσια της PLMA Chicago, όπου η εταιρεία θα βρίσκεται εκεί μαζί με πλήθος Ελληνικών Εταιριών που ευελπιστούν να κατακτήσουν και την αγορά των ΗΠΑ.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter