Στον κλάδο των burgers εισέρχεται η Pizza Hut μέσα από την ένταξη στο κωδικολόγιο της του νέου Cheeseburger Melt. Πρόκειται για λεπτή κρούστα παρμεζάνας με μοσχαρίσιο κρέας, μπέικον καπνιστό, κρεμμύδια, μοτσαρέλα και τσένταρ, σερβιρισμένο με σάλτσα Burger στο πλάι, σύμφωνα με πηγές του PR Newswire.

Ειδικότερα, το αλμυρό, τυρένιο, τραγανό στοιχείο του μενού κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των burgers, καθώς αντικαθιστά το κλασικό «ψωμάκι», ενώ η εταιρεία αναμένει ότι ο δυνατός συνδυασμός γεύσεων θα κερδίσει τον καταναλωτή.

«Επιθετική» προσφορά
Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι η εταιρεία αναπτύσσει προγράμματα ταχείας παράδοσης μέσω επαγγελματικών οχημάτων σε δημοφιλή drive-thrus ανταγωνιστικών αλυσίδων fast-food τα οποία θα φέρουν έναν τεράστιο κωδικό QR που εμφανίζεται στα πίσω παράθυρα των οχημάτων τους.

Επομένως, οι πιο «φιλοπερίεργοι» καταναλωτές αναμένεται να σαρώσουν τον κωδικό και να λάβουν ένα κουπόνι για δωρεάν Cheeseburger Melt και Pepsi, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Αυτή η “επιθετική” προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο στο Σικάγο, στο Ιλινόις και στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Pizza Hut, θυγατρική της Yum! Brands Inc ιδρύθηκε το 1958 στη Wichita του Κάνσας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter