Μέσα από αδιάκοπη έρευνα για πρωτοποριακές λαχταριστές γεύσεις, η Χρυσή Ζύμη καινοτομεί και λανσάρει τη νέα Pizza ψημένη στην πέτρα σε 4 απολαυστικές γεύσεις!

H Χρυσή Ζύμη, για περισσότερο από 30 χρόνια, δημιουργεί γευστικές προτάσεις που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την καινοτομία και την παράδοση και καλύπτει τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις με απολαυστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας.

Μέσα από συνεχή έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών για ποικιλία και νέες πρωτότυπες γεύσεις, η Χρυσή Ζύμη έχει καθιερωθεί ως ένα brand που συμβάλλει σταθερά στην ανάπτυξη της αγοράς προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης. Αποτέλεσμα της αδιάκοπης έρευνας είναι και η νέα Pizza Χρυσή Ζύμη ψημένη στην πέτρα.

Η νέα Pizza Χρυσή Ζύμη ψημένη στην πέτρα ξεχωρίζει για την αφράτη ζύμη, με προζύμι φυσικής ωρίμανσης 24 ωρών, η οποία είναι ζυμωμένη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ψημένη σε πέτρα με τον αυθεντικό τρόπο. Η πρωτοποριακή παραγωγική διαδικασία υψηλών προδιαγραφών και ο καινοτόμος τρόπος ψησίματος δημιουργεί ένα ζυμάρι αφράτο εσωτερικά και ταυτόχρονα τραγανό εξωτερικά, με ασύγκριτες κριτσανιστές κυψέλες γύρω στο στεφάνι. Η πετροψημένη ζύμη γίνεται ακόμη πιο ζουμερή και αφράτη από τη μυρωδάτη σάλτσα από φρέσκια τομάτα με βασιλικό και θυμάρι και τα εκλεκτά υλικά εξαιρετικής ποιότητας.

Η νέα Pizza κυκλοφορεί σε 4 απολαυστικές γεύσεις, καθεμιά ξεχωρίζει για τα εκλεκτά υλικά της:
• Κλασική Margherita, με εκλεκτή αγελαδινή μοτσαρέλα και μυρωδάτη σάλτσα τομάτας με βασιλικό & θυμάρι.
• Αγαπημένη Special, με πλούσια γεύση εκλεκτού καπνιστού μπέικον, πεπερόνι, αρωματική πιπεριά και πικάντικη σάλτσα τομάτας με τσίλι.
• Ξεχωριστή Barbeque, με εκλεκτό καπνιστό μπέικον, ζαμπόν και μυρωδάτη σάλτσα τομάτας barbeque με κάρδαμο & κύμινο.
• Παραδοσιακή Χωριάτικη, με καπνιστό τυρί Μετσόβου & αυθεντική φέτα Π.Ο.Π., ελιά, πιπεριά και κρεμμύδι.

Το λανσάρισμα υποστηρίχθηκε με μία ολοκληρωμένη και «φρέσκια» 3600 καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Τέλεια Pizza Εδώ και Τώρα!» που περιελάβανε συνδυασμό πολλαπλών μέσων, όπου λόγω της ιδιαιτερότητας του κάθε μέσου και της διαφορετικότητας του κοινού που το ακολουθεί, δημιουργήθηκε μοναδικό content, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του.

Mε μοντέρνα αισθητική και δυναμικό τέμπο το σποτ σε τηλεόραση και cinema διέδωσε άμεσα και αποτελεσματικά το μήνυμα προς τους καταναλωτές. Η καμπάνια ενισχύθηκε με ραδιαφωνικό σποτ «ντυμένο» με τη χαρακτηριστική φωνή γνωστού ηθοποιού. Παράλληλα, το επικοινωνιακό πλάνο αναπτύχθηκε online σε διάφορες πλατφόρμες προβολής, social media και μέσω επιλεγμένων influencers με έντονο virality. Μάλιστα, η Χρυσή Ζύμη ανέπτυξε μια σημαντική πρωτοβουλία στο συγκεκριμένο λανσάρισμα καθώς επέλεξε την πλέον δημοφιλή social πλατφόρμα, το Tik Tok και δημιούργησε custom περιεχόμενο από 8 επιλεγμένους, γεννημένους από την πλατφόρμα TikTokers. Επίσης, η καμπάνια περιελάμβανε καταχωρήσεις σε περιοδικά και outdoor προβολή σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. Τέλος, κατά τη διάρκεια των προωθητικών ενέργειων σε μεγάλες αλυσίδες super market, δόθηκε η ευκαιρία στους καταναλωτές να δοκιμάσουν τη νέα Pizza Χρυσή Ζύμη και να πειστούν για το υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα.

Ένα ακόμη προϊόν από τη Χρυσή Ζύμη, φτιαγμένο με γνώση, φροντίδα και αγάπη, τόσο νόστιμο που έχει κλέψει την καρδιά των καταναλωτών και έχει γίνει το αγαπημένο comfort food.
Χρυσή Ζύμη! Δεν Έτυχε… Πέτυχε!