Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο νέος αθλητικός θεσμός της PepsiCo Hellas που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, σχεδόν χίλιοι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι, συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 19 Μαΐου, στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στην Κηφισιά, για να τρέξουν στο «PepsiCo Gives Back- Kifissia 2024- Run Smile Repeat» και να στηρίξουν το σημαντικό έργο του Make-A-Wish Ελλάδος.

Οι πρώτοι Αγώνες Δρόμου 5 χλμ. και 10 χλμ., πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, με την παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της Πολιτείας και φορέων. Μετά την ολοκλήρωση των μεγάλων διαδρομών ακολούθησαν και δύο ακόμη Αγώνες Δρόμου για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και αθλητές ΑμεΑ ανεξαρτήτου ηλικίας 500μ. και 1 χλμ.. Το παρών έδωσαν πολλοί ακόμα πρωταθλητές, όπως ο Φώτης Ζησιμόπουλος, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Υπεραποστάσεων, η Ντενίζ Δημάκη, Πρωταθλήτρια Τριάθλου και Μαραθωνίου, και ο Περικλής Ιακωβάκης, Πρωταθλητής Ευρώπης στα 400μ. με εμπόδια, με σκοπό να ενισχύσουν και εκείνοι με τη συμμετοχή τους το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος, που εκπληρώνει ευχές που μεταμορφώνουν τις ζωές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση, όταν το βραβείο του νικητή στον Αγώνα Δρόμου του «PepsiCo Gives Back- Kifissia 2024- Run Smile Repeat» στα 5χλμ. Aνδρών, δόθηκε στον Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο, ένα νέο αθλητή στο φάσμα του αυτισμού.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter