Οι παραγωγοί του Πελοποννησιακού Αμπελώνα επιστρέφουν στην Αθήνα για το Peloponnese Wine Festival 2025, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, από τις 12:00 έως τις 21:00, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.
Στην αίθουσα Αφροδίτη, 48 οινοποιεία θα παρουσιάσουν τα καλύτερα κρασιά τους, εστιάζοντας στις γηγενείς ποικιλίες και τις μοναδικές ζώνες παραγωγής της Πελοποννήσου. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν νέες σοδειές, κρασιά με βάθος και πειραματικές εμφιαλώσεις που αναδεικνύουν το πάθος και τη φαντασία των παραγωγών. Παράλληλα, μέσω της δράσης “Peloponnese 2040”, θα παρουσιαστούν καινοτόμα κρασιά που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής.
Μια γευστική δοκιμή δίπλα από την κύρια εκδήλωση θα δώσει έμφαση στις τάσεις και τις εξελίξεις του μέλλοντος, αναδεικνύοντας τον συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας που χαρακτηρίζει τον πελοποννησιακό αμπελώνα.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter