Η Λίλιαν Νεκταρίου, Γενική Διευθύντρια της The Coca-Cola Company για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, αποχώρησε από την εταιρεία μετά από 17 χρόνια πορείας, όπως ανακονώθηκε από την Coca-Cola Hellas. Σύμφωνα με την εταιρεία, η αντικατάσταση της θέσης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί εντός του επόμενου διαστήματος.

Η Λίλιαν Νεκταρίου εντάχθηκε στο δυναμικό της The Coca-Cola Company, τον Ιανουάριο του 2006 και έκτοτε διετέλεσε καθήκοντα σε θέσεις ευθύνης με έμφαση στην εμπορική ανάπτυξη, όπως Commercial Director και Business Intelligence and Strategic Planning Manager της The Coca-Cola Company για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ τον Νοέμβριο του 2016 ανέλαβε το ρόλο της Γενικής Διευθύντριας της Coca-Cola Hellas, έχοντας υπό την εποπτεία της τις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «κατά τη διάρκεια της πολυετούς της πορείας στην εταιρεία, η Λίλιαν Νεκταρίου συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχημένη ανάπτυξη της Coca-Cola στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας υψηλούς στόχους σε όλα τα επίπεδα, ακολουθώντας ένα μοντέλο σύγχρονης ηγεσίας που θέτει στο επίκεντρο τους εργαζόμενους, τους πολίτες και τους συνεργάτες».

Στην ανακοίνωσή της, η Coca-Cola Hellas ευχαριστεί θερμά τη Λίλιαν Νεκταρίου για την πολύτιμη συνεισφορά της όλα αυτά τα χρόνια και της εύχεται κάθε επιτυχία στα επόμενα της βήματα.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter