Δύο νέα γιαούρτια δημιούργησε η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη. Το παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι Δωδώνη και το παραδοσιακό κατσικίσιο γιαούρτι Δωδώνη, που ξεχωρίζουν για την παραδοσιακή πέτσα και την έντονη γεύση τους, παράγονται από φρέσκο ελληνικό πρόβειο γάλα και φρέσκο ελληνικό κατσικίσιο γάλα αντίστοιχα, και καλλιέργεια γιαουρτιού. Κυκλοφορούν σε ατομική συσκευασία των 240 γρ., με διάφανο καπάκι και μία μίνιμαλ εικαστική προσέγγιση, που συνδυάζει τη γεύση της παράδοσης με την αισθητική του σήμερα.