Πάνω από 130 καταξιωμένα οινοποιεία, boutique wineries και δίκτυα διανομής με κρασιά του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα θα παρευρεθούν στο Thessaloniki Wine Show 2024. Η σημαντικότερη οινική έκθεση της Άνοιξης, Thessaloniki Wine Show επιστρέφει την Κυριακή 31 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, στο Περίπτερο 6 της ΔΕΘ, από τις 12:00 το μεσημέρι ως 08:00 το βράδυ.

Ειδικότερα, για δύο ημέρες στο Περίπτερο των Εθνών η δυναμική των ελληνικών ποικιλιών συναντά όλες τις καινούργιες τάσεις στην οινοποίηση, παρουσιάζοντας τους ποικίλους τρόπους απόλαυσης του κρασιού, τις νέες αγορές και τη διασκέδαση γύρω από αυτό.

Το διαφορετικό οινικό show το οποίο εντυπωσίασε από την πρώτη του εμφάνιση το 2019, έρχεται φέτος με ακόμα περισσότερους εκθέτες και ένα ιδιαίτερο παράλληλο πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει τόσο το διαρκώς αυξανόμενο οινόφιλο κοινό, όσο και τους επαγγελματίες, εμπόρους, εισαγωγείς, αγοραστές και sommeliers.

WSPC Workshop Γευσιγνωσίας
Στο Thessaloniki Wine Show, το WSPC, το παλαιότερο και μεγαλύτερο εκπαιδευτικό παράρτημα οίνου και αποσταγμάτων στη Νότια Ευρώπη, που εξασφαλίζει στους υποψηφίους άριστη κατάρτιση σε όλους τους τομείς του εμπορίου Αλκοολούχων και Μη – Αλκοολούχων ποτών καθώς και της Οινοχοΐας, διοργανώνει Masterclass με θέμα “Decoding the Label & Mastering Maturation”.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter