Οπως μας δήλωσε και η κα Σωτηρία Συμεωνίδου από το τμήμα μάρκετινγκ της Colgate Palmolive, «όλες οι γυναίκες επιθυμούν υγιή και λαμπερά μαλλιά, άλλα η μεγαλύτερη πρόκληση αφορά στις γυναίκες με τα μακριά ή μετρίου μήκους μαλλιά, που χρειάζονται περισσότερη φροντίδα. Τα μαλλιά τους γίνονται εύκολα ξηρά, θαμπά και γεμίζουν ψαλίδα.  Το Palmolive δημιούργησε για την καθημερινή περιποίηση των μακριών και μετρίου μήκους μαλλιών, τη νέα σειρά shampoo & conditioner Palmolive Naturals Long & Shine, που χαρίζει την απαλότητα, τη λάμψη και την υγεία που αναζητούν τα μαλλιά κάθε μέρα.

Τα προϊόντα της νέας σειράς σαμπουάν και conditioner Palmolive Naturals Long & Shine περιέχουν εκχύλισμα ελιάς, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και δυναμωτικές ιδιότητές του, το οποίο βοηθά την τρίχα από τη ρίζα ως την άκρη, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην πρόληψη της ψαλίδας. Το σαμπουάν Palmolive Naturals Long & Shine χαρίζει έως και 5 φορές πιο δυνατά μαλλιά σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό, μη μαλακτικό σαμπουάν, ενώ συνοδεύεται από το αντίστοιχο conditioner Palmolive Naturals Long & Shine.

Η σειρά Palmolive Naturals Long & Shine κυκλοφόρησε τον Απρίλιο 2007 σε όλα τα σούπερ μάρκετ και υποστηρίχθηκε με προωθητικές ενέργειες, καθώς και με δημιουργικά υλικά στο ράφι».