Η Palette, η Νο1 βαφή μαλλιών της αγοράς, γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και προσφέρει στις καταναλώτριες περισσότερη περιποίηση από ποτέ! Προτείνει νέα χρώματα που δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα, φροντίζοντας τα μαλλιά, αλλά και προϊόντα νέας τεχνολογίας, σε προσιτές τιμές.

Οι βαφές μαλλιών αποτελούσαν παραδοσιακά αγορά με υψηλή μέση τιμή προϊόντος σε σχέση με τιs υπόλοιπες κατηγορίες καλλυντικών ευρείας. Όμως, η οικονομική κρίση και η ανάγκη των εταιρειών να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες και τα οικονομικά δεδομένα των Ελλήνων καταναλωτών, οδήγησαν τόσο στην ανάπτυξη προϊόντων χαμηλής τιμής όσο και σε έντονη προωθητική δραστηριότητα, με στόχο να μειωθεί η τιμή των μαρκών που ήταν παραδοσιακά τοποθετημένες σε ανώτατα επίπεδα τιμής. Αναμενόμενο επακόλουθο των παραπάνω ήταν η πτώση της μέσης τιμής της αγοράς, που δίνει τη δυνατότητα σε καταναλωτές χαμηλού εισοδήματος να παραμείνουν στην κατηγορία. Η εξέλιξη αυτή, παράλληλα με τη μετακίνηση καταναλωτών από το κομμωτήριο στο κανάλι της ευρείας διανομής, οδήγησε στην ανάπτυξη του όγκου πωλήσεων της αγοράς και άρα σε αύξηση της κατανάλωσης.

Palette: 10 χρόνια επιτυχίας στην ελληνική αγορά
Η βαφή μαλλιών Palette έκανε την είσοδό της στην ελληνική αγορά το 2006 και δημιούργησε μια νέα κατηγορία βαφών, αυτή των semi-set, προσφέροντας στους καταναλωτές όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την απόδοση μιας βαφής μαλλιών σε προσιτή τιμή, πάντα με την εγγύηση του Schwarzkopf. Η πορεία της στον χρόνο απέδειξε ότι η Palette κάλυψε την ανάγκη μεγάλης μερίδας καταναλωτών που τη δοκίμασαν και την εμπιστεύθηκαν. Μετά από 6 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά, κατακτά το 2012 την ηγετική θέση και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα στην αγορά καλλυντικών ευρείας. Το προϊόν, με τον ερχομό της οικονομικής κρίσης αποδείχθηκε ως η πιο κατάλληλη λύση και η πορεία του απογειώθηκε από το 2009 και μετά. Ακόμα και σήμερα συνεχίζει να κερδίζει μερίδιο στην αγορά και παραμένει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης.*

Palette: Περισσότερη Περιποίηση από ποτέ – μοναδική τεχνολογία
Η περιποίηση και προστασία των μαλλιών αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη ανάγκη, αλλά και απαίτηση της καταναλώτριας από τη βαφή μαλλιών της. Παράλληλα, ο φόβος της φθοράς των μαλλιών αποτρέπει μία μερίδα καταναλωτριών να κάνουν χρήση βαφής. Η Palette, ανταποκρινόμενη σε αυτές τις ανάγκες και ανησυχίες των καταναλωτριών και στοχεύοντας όχι μόνο στο κοινό που χρησιμοποιεί βαφές μαλλιών, αλλά και στο κοινό που αποφεύγει τη χρήση βαφής, ανανεώνεται και προσφέρει έως 2 φορές πιο περιποιημένα μαλλιά σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση. Παράλληλα, ο συνδυασμός των χρωστικών πιγκμέντων της Palette εισχωρεί βαθιά στην τρίχα και κλειδώνει τα υψηλής έντασης χρωστικά πιγκμέντα στο εσωτερικό της, χαρίζοντας στα μαλλιά ένα εκτυφλωτικό χρώμα.

Nέα Μάσκα Περιποίησης
Στη νέα, ανανεωμένη συσκευασία της Palette, οι καταναλωτές θα βρουν τη Μάσκα Περιποίησης με Σύμπλεγμα Κερατίνης σε μορφή sachet για τριπλή φροντίδα:

1. Μαλλιά Ενδυναμωμένα με Κερατίνη: Υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες αναγεννούν και επαναδομούν την τρίχα από το εσωτερικό της.

2. Απαλά μαλλιά περιποιημένα με Πανθενόλη: Ενυδατική και περιποιητική βιταμίνη που εγγυάται μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα.

3. Λάμψη με Apricot seed oil: Ένα υπέροχο έλαιο με άρωμα μελιού. Χάρη στην στιλπνότητα που προσφέρει, δίνει στα μαλλιά έντονη λάμψη.

Palette: Ολοκληρωμένη γκάμα με νέες έντονες κόκκινες αποχρώσεις
Ακολουθώντας και τις τάσεις της μόδας, η Palette λανσάρει την νέα υποσειρά Flaming Reds με εντυπωσιακές, έντονες κόκκινες αποχρώσεις. Το σύστημα RED BOOSTER, ενισχυτικό του κόκκινου χρώματος, οδηγεί το χρώμα στο εσωτερικό κάθε τρίχας, βάζοντας τέλος στο γρήγορο ξεθώριασμα. Η θαμπάδα φεύγει, ενώ το χρώμα αποκτά ζωντάνια και λάμψη που διαρκεί. Έτσι, η βαφή Palette αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση στη βαφή μαλλιών, προσφέροντας υψηλής απόδοσης χρώμα, με ένταση και διάρκεια, προστασία και περιποίηση στα μαλλιά με νέα μάσκα κερατίνης για λαμπερό και λείο αποτέλεσμα και μια γκάμα 30 αποχρώσεων για όλες τις ανάγκες. Όλα τα παραπάνω στην εκπληκτική τιμή της Palette!

* Στοιχεία: IRI, MS Value 2015:28,2% MS Units 2015: 38,9%