Νέο πόστο για τον Πάνο Αδαμαντιάδη, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την Kasidis Φάρμα Ελασσόνας και ανέλαβε καθήκοντα εμπορικού διευθυντή στην εταιρεία Ελληνικοί Φούρνοι Μπρακόπουλος, επιστρέφοντας έτσι σε μία κατηγορία που γνωρίζει πολύ καλά, αυτήν της ζύμης – στον «αγαπημένο» του κλάδο, όπως παραδέχεται ο ίδιος, έχοντας περάσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων από την Alfa Pastry.

«Μετά από ώριμη σκέψη, αποδέχθηκα μια πρόταση συνεργασίας από αυτές που δύσκολα μπορείς να αρνηθείς και επιστρέφω ξανά στον αγαπημένο μου κλάδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Αδαμαντιάδης σε ανάρτησή του στο LinkedIn, ευχαριστώντας παράλληλα την οικογένεια Κασίδη για την πεντάμηνη συνεργασία μαζί της.

Ειδικότερα, μιλώντας στο FOODReporter, ο κ. Αδαμαντιάδης τόνισε πως η Ελληνικοί Φούρνοι Μπρακόπουλος, μία εταιρεία που δραστηριοποιείται κατά 95% στο κανάλι Horeca και πραγματοποιεί ετήσιο τζίρο ύψους 20 εκατ. ευρώ περίπου, πλέον βλέπει πιο «ζεστά» το λιανεμπόριο και ήδη έχει λανσάρει τρεις επώνυμους κωδικούς στην αλυσίδα Bazaar, προσδοκώντας ανάπτυξη μέσω του καναλιού του σούπερ μάρκετ με νέες συνεργασίες και νέους κωδικούς που έρχονται.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter