Η Oriental Express, έχοντας μια πολυετή ιστορία, ανανεώνεται και μεγαλώνει. Με νέες γεύσεις και νέες μοντέρνες συσκευασίες η οικογένεια ασιατικών προϊόντων Oriental Express μετατρέπει το καθημερινό τραπέζι σε μια μοναδική εμπειρία γεύσεων, που ταξιδεύει τους καταναλωτές παρέα με ξεχωριστά, νόστιμα και κυρίως αυθεντικά ασιατικά προϊόντα.

Η Oriental Express, γεννημένη μέσα από την τεράστια εμπειρία της Flavour Factory ΑΕ, μιας ελληνικής εταιρείας με μακρόχρονη ιστορία στη διεθνή κουζίνα, κέρδισε τον Έλληνα καταναλωτή από τους πρώτους κιόλας μήνες κυκλοφορίας των προϊόντων της, καταγράφοντας εντυπωσιακές πωλήσεις και επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη δυναμική.

Η επιτυχία αυτή της Oriental Express οφείλεται τόσο στην ιδιαίτερη έμφαση που δόθηκε στον σχεδιασμό των προϊόντων όσο και στη γνώση των γευστικών προτιμήσεων των Ελλήνων καταναλωτών. Η Flavour Factory, επενδύοντας επί σειρά ετών στην εκπαίδευση των Ελλήνων καταναλωτών στο ποιοτικό Ethnic food και έχοντας ως παρακαταθήκη μια διαρκή και συνεπή παρουσία στην ελληνική αγορά, αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω.

Με προσήλωση στα υψηλά ποιοτικά standards, με ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης στο σύνολο του οργανωμένου λιανεμπορίου και με άρτια επίπεδα εξυπηρέτησης, αξιοποίησε την εμπειρία αυτή δημιουργώντας την Oriental Express. Μια μάρκα, η οποία θα έφερε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα την αναδείκνυαν σε μάρκα-σταθμό στην κατηγορία της και θα ταυτιζόταν με το ποιοτικό ασιατικό τρόφιμο.

Μελετώντας την ασιατική κουζίνα και αφιερώνοντας χρόνια αναζητήσεων και επισκέψεων σε αρκετές χώρες της Ασίας, διάλεξε προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, τα οποία παράγονται στα πιο σύγχρονα εργοστάσια, με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές.

Σήμερα, η Oriental Express αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» της Flavour Factory. Είναι μια ολοκληρωμένη γκάμα με ισχυρή παρουσία σε όλα τα μεγάλα κανάλια του λιανεμπορίου και πολλά υποσχόμενο μέλλον στην κατηγορία των ασιατικών προϊόντων.
Το 2012 αποτελεί χρονιά-σταθμό για την Oriental Express, καθώς ανανεώνεται και μεγαλώνει.

Το νέο λογότυπο με σήμα το καράβι συμβολίζει όλα εκείνα τα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν αλλά και αυτά που θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται στο μέλλον, μεταφέροντας μας σε νέους γευστικούς προορισμούς. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στις καθημερινές μαγειρικές συνήθειες των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στο σπίτι, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά πιάτα γεμάτα εξωτικά αρώματα και γεύσεις.

Οι νέες μοντέρνες συσκευασίες και οι νέες κατηγορίες προϊόντων, όπως Noodles σε διάφορες γεύσεις, Ασιατικά Λαχανικά, Γάλα & Κρέμα Καρύδας, έρχονται να προστεθούν στη γκάμα της Oriental Express και να αποτελέσουν τη νέα πρόταση για ποιοτικά και κυρίως αυθεντικά Ασιατικά προϊόντα.

Η γκάμα εμπλουτίζεται συνολικά με 13 νέους κωδικούς: Στην κατηγορία Νoodles 3’, συναντάμε πέντε νέους κωδικούς, Noodles με γεύση Πάπια Πεκίνου, Μανιτάρι, Ψητή Γαρίδα, Χοιρινό Barbeque και Ασιατικά Λαχανικά τα οποία έρχονται να μας χαρίσουν ένα πλούσιο γεύμα κάθε στιγμή της ημέρας. Ετοιμάζονται σε 3 μόνο λεπτά και είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι ή το γραφείο.

Στην κατηγορία Ασιατικά Λαχανικά συναντάμε τέσσερις νέους κωδικούς, το Μίγμα Ασιατικών Λαχανικών, τα Μωρά Καλαμπόκια, τις Φύτρες Φασολιών και τα Βλαστάρια Μπαμπού, ιδανικά για λαχταριστά Stir Fries και εξωτικές σαλάτες. Επίσης, η νέα Σως Τσίλι έρχεται να «ανάψει» τα ψητά, τα σάντουιτς και τα Ασιατικά φαγητά μας δίνοντας μια πικάντικη πινελιά που τα κάνει ακαταμάχητα.

Τέλος, στην κατηγορία Προϊόντα Καρύδας, οι νέοι κωδικοί, το Γάλα Καρύδας, το Γάλα Καρύδας Light και η Κρέμα Καρύδας, ολοκληρώνουν τη γκάμα των νέων προϊόντων που θα μετατρέψουν την καθημερινή μαγειρική σε εξωτική εμπειρία.