Σε μία νέα επένδυση προχώρησε ο ελληνικός όμιλος λιανικής Super Vero (Βερόπουλος) στην πόλη Novi Sad της Σερβίας, μέσα από τη δημιουργία του μεγαλύτερου καταστήματος του στα Βαλκάνια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία επένδυση ύψους 15 εκατ. ευρώ, με το νέο κατάστημα του Super Vero να εγκαινιάζεται στις 23 Δεκεμβρίου 2022, σε μία εγκατάσταση έκτασης άνω των 10.000 τ.μ.. Το κέντρο ενώνει την υπεραγορά Vero με το κατάστημα παιχνιδιών και οικιακών ειδών Jumbo, περιλαμβάνοντας περισσότερους από 20.000 κωδικούς SKU. Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι η γκάμα προϊόντων που διατίθενται στο νέο κατάστημα Super Vero αποτελείται από πάνω από 17.000 κωδικούς SKU, τροφίμων και μη, συμπεριλαμβανομένων περίπου 600 ελληνικών προϊόντων.

Πρόκειται για το 27ο κατάστημα της Vero στα Βαλκάνια όπου δραστηριοποιείται. Το 2022 ο όμιλος έκλεισε με άνοδο 4,2%.

Αποκλειστική διάθεση προϊόντων από Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία
Εκτός από ελληνικά και τοπικά προϊόντα, το Super Vero διαθέτει στους καταναλωτές αποκλειστικά προϊόντα τα οποία δεν είναι διαθέσιμα σε άλλες υπεραγορές, όπως τα Tyrrels Chips από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και φρέσκα αρτοσκευάσματα από τη Γαλλία. Επιπλέον, εντός του καταστήματος, λειτουργεί και ψαραγορά. Σημειώνεται ότι η υπεραγορά διαθέτει, επίσης, μπιστρό, καφέ και εστιατόριο.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter