Ο όμιλος Μασούτης εγκαινίασε στις 27 Αυγούστου το δεύτερο κατάστημα λιανικής για φέτος και το δέκατο στην περιοχή της Κατερίνης. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Νίκα 22 και Παναγή Τσαλδάρη 29 στο κέντρο της Κατερίνης.

Η παρουσία του ομίλου στο νομό Πιερίας αριθμεί πλέον ένα cash & carry και δέκα σούπερ μάρκετ (7 στην Κατερίνη, 1 στον Κορινό, 1 στο Σβορώνο και 1 στη Λεπτοκαρυά), που προσφέρουν συνολικά 215 θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία, μεγάλη ποικιλία από τα καλύτερα τοπικά προϊόντα, χαμηλές τιμές, άνετο πάρκινγκ στα περισσότερα καταστήματα, μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλο το σπίτι, 850 προϊόντα Mr Grand με την υπογραφή Μασούτης, κληρώσεις, δώρα, ευκολίες και προνόμια αγορών με τη Μασούτης visa και τη Mas Club Card.

Εξάλλου, ο όμιλος ολοκληρώνει τη δημιουργία ενός «πράσινου» υπερκαταστήματος σε νέο εμπορικό κέντρο στη Λάρισα, που εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει στα τέλη του Νοεμβρίου. Στο κέντρο θα στεγαστούν καταστήματα και των αλυσίδων Ikea, Leroy Merlin, Jumbo και Κωτσόβολος. Η νέα μονάδα, που κατασκευάστηκε με βιοκλιματική αρχιτεκτονική και οικολογικά υλικά, αξιοποιεί τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Επίσης, η Μασούτης απέσπασε στα μέσα του Σεπτεμβρίου την έγκριση του Νομαρχικού Συμβουλίου Καβάλας για την κατασκευή καταστήματος στη Θάσο, εντός ιδιόκτητου οικοπέδου, το οποίο θα λειτουργήσει το 2011 και θα είναι το πρώτο του ομίλου σε νησιωτική περιοχή. Στο μεταξύ, βαίνουν προς ολοκλήρωση οι εργασίες δημιουργίας του πρώτου logistics center του ομίλου, στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, συνολικού επενδυτικού κόστους 45 εκατ. ευρώ.