Με τα εγκαίνια ενός καταστήματος λιανικής και ενός καταστήματος χονδρικής πώλησης η ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΕ προχώρησε στην υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος για το 2002.

Με τα εγκαίνια ενός καταστήματος λιανικής και ενός καταστήματος χονδρικής πώλησης η ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΕ προχώρησε στην υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος για το 2002.

Αναλυτικότερα, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου έγιναν τα εγκαίνια του 12ου cash & carry της αλυσίδας στην πόλη της Ορεστιάδας. Το νέο cash & carry βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 35 και διαθέτει χώρο πώλησης 630 τ.μ. Τη διεύθυνσή του ανέλαβε ο κ. Παρασκευάς Τσιρούδης, ενώ στο προσωπικό του ανήκουν 9 ακόμη άτομα.

Λίγες ημέρες αργότερα, στα μέσα Ιουλίου, η εταιρεία εγκαινίασε ένα ακόμη σούπερ μάρκετ στην Ηρακλείτσα Καβάλας. Το νέο σούπερ μάρκετ, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο, διαθέτει χώρο πώλησης 900 τ.μ και άνετο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Πέρα από τα κλασικά τμήματα ενός σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει επίσης όπως κρεοπωλείο, οπωροπωλείο, ιχθυοπωλείο, αρτοζαχαροπλαστείο, τμήμα αλλαντικών-τυροκομικών και ειδών bazaar.

Εγκατάσταση αντικλεπτικών συστημάτων σε όλα τα καταστήματα

Την εγκατάσταση αντικλεπτικών συστημάτων της CHECKPOINT METO σε όλα τα καταστήματά του αποφάσισε η διοίκηση του ομίλου ΜΑΣΟΥΤΗΣ ως πρώτο βήμα για την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος προστασίας των εμπορευμάτων του. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά την επιτυχημένη δοκιμαστική εφαρμογή των συστημάτων της CHECKPOINT σε αρκετά καταστήματα ΜΑΣΟΥΤΗΣ και Grand ΜΑΣΟΥΤΗΣ και θα υλοποιηθεί σε στενή συνεργασία με την ΟΔΕΣΟΥΣ, αποκλειστική αντιπρόσωπο της CHECKPOINT METO στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ο όμιλος ΜΑΣΟΥΤΗΣ αποφάσισε επίσης να αρχίσει συνεννοήσεις με τους προμηθευτές του, ώστε να παγιδεύουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους με αντικλεπτικές ετικέτες στο στάδιο της παραγωγής ή της συσκευασίας, με στόχο τη σημαντική μείωση του κόστους της αντικλεπτικής προστασίας.