Με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σε θέματα ορθής οδηγικής συμπεριφοράς και ταυτόχρονα να ενισχύσουν την ασφάλεια στους δρόμους, τα OK! Anytime Markets χορήγησαν τις διαβάσεις τριών διαστάσεων (3D), περιμετρικά του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Νηπιαγωγείου του Χαλανδρίου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματός της ΕΚΕ, που ονομάζεται «Κοντά στην γειτονιά», και σε συνεργασία με την ομάδα καλλιτεχνών της Urban Act, η αλυσίδα χορήγησε τη ζωγραφική σχεδίαση εντυπωσιακών τρισδιάστατων διαβάσεων στις εισόδους των σχολείων (οδοί Φιλ. Λίτσα, Σεβ. Καλλισπέρη και Αισχύλου) στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Τη σχετική ιδέα έχουν υλοποιήσει αρκετοί φορείς οδικής ασφάλειας σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, με θετικά αποτελέσματα. Εκτός αυτού η ομάδα της Urban Act ζωγράφισε την τοιχογραφία που στολίζει το κτήριο στο 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, με θέμα το περιβάλλον.

Εξάλλου, τα OK! Anytime Markets ακόμα μια χρονιά φέτος υποστήριξαν την εκδήλωση «Στόχο-Ποδηλατώντας» της ΜΚΟ «Στόχος-Πρόληψη», που πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.