Νέο κατάστημα στην Αράχοβα ετοιμάζει η ΟΚ! Αnytime Markets, επιχειρώντας έξοδο εκτός Αττικής, σε μια περιοχή με μεγάλη τουριστική κίνηση.

Παράλληλα, στα μέσα Ιουνίου ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας franchise με την εταιρεία Υιοί Σιμιτζή ΟΕ, η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή της Πάτρας με 4 σούπερ μάρκεt. Η συμφωνία προβλέπει την μετατροπή των 3 σημείων της Υιοί Σιμιτζή σε καταστήματα με την εμπορική επωνυμία OK! Grocery και το 4ο με την επωνυμία OK! Market. Τα 2 πρώτα καταστήματα θα έχουν ανακαινιστεί πλήρως εντός του 2020, ενώ μέχρι το 2021 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για τη νέα σήμανση και λειτουργία και στα υπόλοιπα καταστήματα.

Εν τω μεταξύ, στις αρχές Μαΐου η αλυσίδα εγκαινίασε ένα δεύτερο κατάστημά της στην περιοχή του Κορυδαλλού, στην οδό Αττάλειας 240.

Η OK! Anytime Markets AE μέχρι στιγμής διαθέτει στο δυναμικό της 111 σημεία πώλησης με την επωνυμία OK! Market, καθώς και 3 σημεία με την επωνυμία OK! Grocery, στην Αθήνα στην περιοχή του Κολωνακίου και εκτός Αττικής στη Μύκονο και προσεχώς, όπως προαναφέρθηκε, στην Αράχοβα.