Η Μαλαματίνα και ο Όμιλος Mantis, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία της Βορείου Ελλάδας, στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS, και ενισχύουν τη λειτουργία του Κέντρου Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης στη Θεσσαλονίκη και του Κέντρου Ημέρας ΑμεΑ, στην Αλεξανδρούπολη.

Η δωρεά πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και αφορά την ενίσχυση του έργου του φιλανθρωπικού σωματείου, μέσω της οικονομικής υποστήριξης των δράσεων των δύο Κέντρων.

Καλύπτοντας μέρος των εξόδων της μισθοδοσίας των Καθηγητών Φυσικής, Μαθηματικών, Φιλολογικών και Αγγλικών για ένα χρόνο, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συμβάλλει στη διατήρηση των υπηρεσιών τους και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Δωρεάν παροχή βασικών αγαθών
Σημειώνεται, ότι πέραν της συγκεκριμένης δωρεάς για την ενίσχυση των δύο Κέντρων, ο Όμιλος Mantis και η Μαλαματίνα στηρίζει σταθερά τα Παιδικά Χωριά SOS με τη δωρεάν παροχή προϊόντων, όπως σοκολάτες, νερό, μπαταρίες, ρύζι κλπ..

Ο Νικόλαος Κεράνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Οινοποιίας Μαλαματίνα, δήλωσε σχετικά: «Ο Όμιλος Mantis και η Μαλαματίνα ενώσαμε τις δυνάμεις μας για έναν καλό σκοπό. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αντανακλά την δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε μια κοινωνία όπου κάθε παιδί έχει τη δυνατότητα να αναπτύσσεται σε υγιείς και σταθερές συνθήκες. Γνωρίζοντας το έργο που προσφέρουν τα Παιδικά Χωριά SOS, είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να συνεισφέρουμε με τον δικό μας τρόπο και να είμαστε μέρος μίας τόσο σημαντικής προσπάθειας».


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter