Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας (EBEA) και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) με τη συνεργασία του Υπουργείου Ανάπτυξης διοργανώνουν εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της πρώτης πανελλαδικής έρευνας κοινής γνώμης  με θέμα : “Ο τρόπος λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής πώλησης και οι καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στην αίθουσα Ερμής  του ΕΒΕΑ (6ος όροφος).

Η έρευνα διεξήχθη από την Εταιρεία Ερευνών GPO, τα δε αποτελέσματά της σχετίζονται με όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των λιανεμπορικών επιχειρήσεων στη χώρα μας (εκπτώσεις, προσφορές, λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές κά), καθώς επίσης στις συνήθειες και την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών.

Τα ευρήματα της έρευνας θα σχολιάσουν ως ομιλητές σε πάνελ συζήτησης οι κκ Κ. Μίχαλος, πρόεδρος ΕΒΕΑ, Θ. Βάρδας, πρόεδρος ΣΕΛΠΕ, και Τ. Θεοδωρικάκος, πρόεδρος GPO. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ως επίσημος προσκεκλημένος o Υφυπουργός Aνάπτυξης, κ. Γιώργος Βλάχος, ο οποίος θα χαιρετίσει την εκδήλωση.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα ακολουθήσει κοκτέιλ για όλους τους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση είναι προσφορά του ΣΕΛΠΕ προς τα μέλη του.

Πληροφορίες, εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής: κα Βασάκου Φωτεινή, τηλ: 210 6727 385, email: selpe@selpe.gr.