Παρουσία στη Seafood Expo Eurasia 2024, η οποία διεξήχθη μεταξύ 15 και 17 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποίησε η Aqua Vet ΑΕ, με στόχο να αναδείξει το λογισμικό για υδατοκαλλιέργειες, aquaManager.

Η Aqua Vet παρουσίασε σε 39 εταιρείες και συμπράξεις εταιρειών που βρέθηκαν εκεί ως εκθέτες, αλλά και στους επισκέπτες της έκθεσης, το λογισμικό που θεωρεί ότι απαντά πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις μιας σύγχρονης ιχθυοκαλλιέργειας. Το λογισμικό ανέπτυξε η i2s ΑΕ, εταιρεία κατασκευής ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων.

Μία από τις δυνατότητες του είναι η συνεισφορά στη δραστική μείωση κόστους παραγωγής, στη μείωση της θνησιμότητας των ψαριών και τη μείωση αποτυπώματος άνθρακα, μαζί με ανάλυση δεδομένων. Το λογισμικό aquaManager διαθέτει 156 πελάτες από 55 χώρες. H Aqua Vet ΑΕ δραστηριοποιείται ακόμη σε υπηρεσίες ιχθυοκαλλιεργειών, (κατασκευή κλωβών, διχτυών).

Στη Seafood Expo συμμετείχαν ακόμη εταιρείες από Ην. Βασίλειο, Ιαπωνία, Ισημερινό, Ισπανία, Νορβηγία, Νότια Κορέα, Ρωσία, Ταϊλάνδη και Τουρκία. Από την Ελλάδα συμμετείχε και η Valpak Βιομηχανική Εφαρμογών Πολυμέσων και Διαδικτύου.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter