Η Ocado αναπτύσσεται και ανακοινώνει την επιθυμία πρόσληψης 600 νέων υπαλλήλων. Στις θέσεις που προκήρυξε συμπεριλαμβάνονται και εκείνες του «personal shopper».

Πρόκειται για τα άτομα που υποδέχονται, συσκευάζουν και φορτώνουν τις παραγγελίες των πελατών, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα συστήματα τεχνολογίας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της έχουν διακριθεί με πολλάπλά βραβεία στη χώρα. Το σύγχρονο κέντρο προετοιμασίας και αποστολής παραγγελιών (Customer Fulfillment Center) της εταιρείας, που εγκαινιάστηκε στο Dordon τον Φεβρουάριο του 2013, είναι το δεύτερο αποθηκευτικό κέντρο του online σούπερ μάρκετ, και απασχολεί 900 εργαζόμενους. Στόχος της εταιρείας είναι να τους αυξήσει στους 1.500 μέχρι το τέλος του 2014.

Οι παραδόσεις αφορούν σε πάνω από 40.000 κωδικούς, συμπεριλαμβανομένων περίπου 660 Ocado own label. Με την αύξηση του προσωπικού, η εταιρεία θα μπορέσει να αυξήσει τον αριθμό των παραγγελιών που παραδίδονται σε εβδομαδιαία βάση στους πελάτες της, επιταχύνοντας ταυτόχρονα τον ρυθμό ανάπτυξής της στη βόρεια περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου. Η εταιρεία υπόσχεται πολύ ανταγωνιστικούς μισθούς, ενώ προβλέπει έκπτωση 15% στους υπαλλήλους της για αγορές, καθώς και μπόνους. Επίσης, τους παρέχει δωρεάν μετοχές και πρόγραμμα συνταξιοδότησης της επιλογής τους.