Στο Athens Cocktail Festival, είχε και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο το O/purist, το πρώτο τσίπουρο νέας εποχής, αποτέλεσμα του οράματος δέκα διακεκριμένων Ελλήνων bartenders να παράγουν ένα εκλεχτό απόσταγμα για τη bar σκηνή, που θα γίνει η βάση για τη δημιουργία εξαιρετικών signature cocktails.

To Athens Cocktail Festival κορυφώθηκε στις 7 και 8 Ιουνίου στην πιο φαντασμαγορική βεράντα με την ομορφότερη θέα στην Αθήνα στον Φάρο, του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στο φεστιβάλ βρέθηκαν περισσότερα από 20 bars τα οποία σέρβιραν πάνω από 40 cocktails. Στο bar του O/purist οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν δύο μοναδικές και πολύ ιδιαίτερες συνταγές cocktail με ελληνικό χαρακτήρα, το O/purist Star μια παραλλαγή του classic pornstar martini και το O/purist Swizzle ένα άκρως δροσιστικό και φρουτώδες cocktail εμπνευσμένο από τον brand ambassador, Κώστα Ματιάτο.

Έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και φιλοξένησε περισσότερους από 2.500 επισκέπτες. Στο πλαίσιο του Festival το O/purist συμμετείχε σε τρία events με διεθνείς καλεσμένους από τα 50’s World Best Bars σε σημαντικά bar της πόλης: το Baba Au Rum, το Avra του ξενοδοχείου Four Seasons Hotels and Resorts και το Alquimico Bar.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter