Εκατό χρόνια συμπληρώνει φέτος ο Μακεδονικός Χαλβάς και το γιορτάζει με νέο λογότυπο και συσκευασίες. Το προϊόν, που θεωρείται κατεξοχήν έδεσμα της Καθαράς Δευτέρας, παράγεται με το ίδιο μεράκι και την ίδια παραδοσιακή συνταγή που έφερε η οικογένεια Χαΐτογλου από τη Μικρά Ασία. Με πρώτη ύλη το σουσάμι, που αλέθεται σε παραδοσιακή μυλόπετρα από τη Μικρά Ασία και δίνει το καλύτερο Μακεδονικό Ταχίνι, ο Μακεδονικός Χαλβάς ζυμώνεται στο χέρι. Σημειώνουμε ότι η εταιρεία πρωτοστατεί στην ίδρυση του Κέντρου Διατροφής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος, με στόχο την προώθηση της υγιεινής, ισορροπημένης Μεσογειακής διατροφής στα παιδιά, τα οποία πρωταγωνιστούν και στο νέο τηλεοπτικό σποτ.