Τη θέση του νέου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Nestlé Ελλάς ανέλαβε από την 1η Δεκεμβρίου ο κ. Νίκος Εμμανουηλίδης, διαδεχόμενος τον κ. Παύλο Κιόρτση, ο οποίος έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια παραμονής στη θέση αυτή, μετακινήθηκε στα κεντρικά του ομίλου στην Ελβετία.

Από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο κ. Εμμανουηλίδης θα είναι επίσης υπεύθυνος για την Αλβανία και την Κύπρο, διατηρώντας τη μέχρι τώρα θέση του ως επικεφαλής της CPW Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η εξέλιξη αυτή είναι η πλέον πρόσφατη σε μια σειρά αλλαγών στην ομάδα ανώτερης διοίκησης της Nestlé Ελλάς. Από την 1η Σεπτεμβρίου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων ανέλαβε η κ. Κατερίνα Τσιβούρα, αντικαθιστώντας τον κ. Γιάννη Δράμη, που μετατέθηκε στο κεντρικά γραφεία ως eBusiness & Sales Capability Building Lead.

Από την ίδια ημερομηνία την Οικονομική Διεύθυνση της Nestlé Ελλάς ανέλαβε κ. ο Omar Samoud, αντικαθιστώντας τον κ. Ray Franke που μετατέθηκε στα κεντρικά γραφεία του ομίλου ως οικονομικός διευθυντής της Nescafé ΕΜΕΝΑ.