Στο πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνεται και η πρώτη προβολή της αυτοβιογραφικής κινηματογραφικής ταινίας «Ο δρόμος του ειρηνικού πολεμιστή», βασισμένης στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Dan Millman (στη χώρα μας έχει ήδη πουλήσει 108.000 αντίτυπα), με πρωταγωνιστή τον Nick Nolte. Η ολοήμερη εκδήλωση της Πρόθεσις θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου στα Village Cinemas at the Mall.

Ο Dan Millman είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Berkeley, όπου σπούδασε ψυχολογία και διακρίθηκε στον αθλητισμό, κερδίζοντας ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα και την ιδιότητα του μέλους της αθλητικής ελίτ, του USA Gymnastics Hall of Fame. Διετέλεσε επικεφαλής προπονητής γυμναστικής στο Stanford University και καθηγητής του Oberlin College. Ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο μελετώντας yoga, πολεμικές τέχνες και άλλες ψυχοσωματικές τεχνικές. Μετά από 35 χρόνια εξερεύνησης των διαφόρων φιλοσοφικών παραδόσεων, ξεκίνησε το διδακτικό του έργο, προτείνοντας μια προσέγγιση ζωής την οποία αποκαλεί «Ο δρόμος του ειρηνικού πολεμιστή».

O Dan Millman είναι ο συγγραφέας δεκατριών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των Way of the Peaceful Warrior, Τhe Journeys of Socrates, The Life You Were Born to Live, No Ordinary Moments, The Laws of Spirit και Living on Purpose. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 29 γλώσσες.

Περισσότερες πληροφορίες: www.prothesisevent.gr, τηλ. κ. Βασίλη Ραψομανίκη 210 6601 290, e-mail: millman@prothesis.gr.