Το φθινόπωρο φέρνει στο ελληνικό επιχειρηματικό κοινό τον Dr. Stephen Covey, ο οποίος έχει αναγάγει τη διδασκαλία της “διαβίωσης και της ηγεσίας με αρχές” σε έργο ζωής.

Ο Dr. Covey έρχεται για πρώτη φορά την Ελλάδα, προσκεκλημένος της εταιρείας συμβούλων Πρόθεση ΑΕ, να εισηγηθεί το θέμα “The 7 Habits of Highly Effective People: Great Leaders, Great Teams, Great Results”, στις 22 Οκτωβρίου στο Κέντρο Τεχνών στο ACS. Σημειώνεται ότι το εκπαιδευτικό σεμινάριο “The 7 Habits of Highly Effective People” έχει χαρακτηριστεί διεθνώς ως «η κορυφαία διαδικασία αποτελεσματικότητας».

Η εταιρεία Πρόθεση διοργανώνει την εκδήλωση στο πλαίσιο των Great Speakers Series που έχει καθιερώσει, προσφέροντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να την παρακολουθήσουν στην ειδική προνομιακή τιμή των 700 ευρώ πλέον ΦΠΑ, αντί της κανονικής τιμής των 850 ευρώ πλέον ΦΠΑ, με την προϋπόθεση ότι η δήλωση συμμετοχής τους και η εξόφληση του λογαριασμού τους θα γίνει πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το βιβλίο του Dr. Covey “The 7 Habits of Highly Effective People” έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 15 εκατ. αντίτυπα σε 120 χώρες, έχει μεταφραστεί σε 38 γλώσσες, ενώ το τελευταίο του βιβλίο “The 8th Habit: From Effectiveness to Greatness” έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση στις λίστες των best seller των New York Times, Wall Street Journal και USA Today & Business Week. To 1996 το περιοδικό Time τον συμπεριέλαβε μεταξύ των 25 προσωπικοτήτων με την μεγαλύτερη επιρροή στην Αμερική.