Ο κορυφαίος των γκουρού στο μάνατζμεντ Dr Ken Blanchard θα έρθει για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 6 Νοεμβρίου, προσκεκλημένος της εταιρείας Πρόθεση Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, για να μια μοναδική παρουσίαση στο Κέντρο Τεχνών ACS του θέματος "Leading at a Higher Level: Blanchard on Leadership and Creating High Performing Organizations".

Ο Dr Ken Blanchard, ο σπουδαιότερος εν ζωή γκουρού στο μάνατζμεντ και ιδιαίτερα στα θέματα Ηγεσίας και Team Building μετά τον θάνατο του Peter Drucker, με την ομιλία του αυτή στην χώρα μας κλείνει την καριέρα του, τουλάχιστον όσον αφορά στις ολοήμερες παρουσιάσεις του ανά τον κόσμο.

Ο Blanchard είναι συγγραφέας μεγάλου αριθμού βιβλίων, πολλά εκ των οποίων κυκλοφορούν στα ελληνικά -γνωστότερα είναι “Ο μάνατζερ του ενός λεπτού” και “Το Μπράβο της Φάλαινας”. Σε συνεργασία με τον Hersey ανέπτυξε το περίφημο μοντέλο Ηγεσίας «situational leadership theory», που επιτρέπει την ανάλυση συγκεκριμένων καταστάσεων και στη συνέχεια την υιοθέτηση των κατάλληλων προτύπων ηγεσίας για την αντιμετώπισή τους. Το μοντέλο αυτό εξελίχθηκε αργότερα από τον ίδιο σε συνεργασία με με την Kristen Schebler.

Ο Blanchard σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Cornell και σήμερα διδάσκει το μάθημα της Ηγεσίας και της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς στο University of Massachusetts Amherst, καθώς και τα μαθήματα Ηγεσίας και Team Building στο Cornell University, στο οποίο είναι και εκλεγμένο μέλος του Board of Trustees. Ο ίδιος είναι επιχειρηματίας και πρόεδρος της Ken Blanchard Companies, με έδρα το San Diego της Καλιφόρνια. Είναι συνιδρυτής του The Center for FaithWalk Leadership, του περίφημου κέντρου ανάπτυξης των ηγετικών δεξιοτήτων των αμερικανών μάνατζερ.

Η Πρόθεσις, λόγω της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης διοργάνωσης, προσφέρει την ευκαιρία σε κατώτερα στελέχη της αγοράς, των οποίων οι εταιρείες δεν διατίθενται να καλύψουν τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, όπως και σε σπουδαστές, φοιτητές, μεταπτυχιακούς κά, να παρακολουθήσουν προνομιακά τον Blanchard. Στο πλαίσιο αυτό, για όσους δηλώσουν και εξοφλήσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την 31η Ιουλίου θα ισχύσει η τιμή των 500 ευρώ το άτομο. Πληροφορίες, τηλ. 210 6601 282, e-mail: info@prothesis.gr.