Η μπύρα Νήσος, πρεσβευτής της Τήνου, των ελληνικών νησιών και της Ελλάδας και παράλληλα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα, υποστηρίζει ένθερμα και φέτος τους αγώνες του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ).

Συγκεκριμένα, η Νήσος ήταν χορηγός στο «14ο Athens Trophy 2024», που πραγματοποιήθηκε 18-19 και 25-26 Μαΐου, , ενώ ο ιδιοκτήτης της, Αλέξανδρος Κουρής, βράβευσε τα πληρώματα που διακρίθηκαν στην ξεχωριστή τελετή απονομής, στην έδρα του Ομίλου. Παράλληλα, η αγαπημένη μπύρα των Κυκλάδων ήταν παρούσα και στην απονομή επάθλων του «11ου Posidonia Cup 2024», προσφέροντας την αυθεντική, βραβευμένη της γεύση σε όλους τους συμμετέχοντες της διοργάνωσης.

Πλέον, η μπύρα Νήσος ετοιμάζεται να «σαλπάρει» και τον Ιούλιο, ως επίσημος υποστηρικτής των επόμενων δύο μεγάλων διοργανώσεων του ΠΟΙΑΘ. Συγκεκριμένα, θα είναι παρούσα τόσο στο διεθνές «AEGEAN 600», που θα διεξαχθεί 7-13 Ιουλίου, όσο και στο κλασικό «61ο Ράλλυ Αιγαίου», το οποίο φέτος θα πλεύσει προς την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την αρχοντική Σύρο, μεταξύ 20-29 Ιουλίου.

Με αφετηρία την Τήνο και τις Κυκλάδες και με έμπνευση τους αναζωογονητικούς τους ανέμους και τα τιρκουάζ νερά του Αιγαίου, η μπύρα Νήσος δεν θα μπορούσε να λείπει από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης στη χώρα μας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter