Στο πλαίσιο του αφιερώματος με τίτλο “Greece: The phoenix rising from its ashes”, το οποίο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα USA Today, η Ελένη Νικολοπούλου προσκλήθηκε και έδωσε συνέντευξη ως Ιδρύτρια μιας από τις πιο καινοτόμες εταιρείες του κλάδου των τροφίμων στην Ελλάδα, τη Nikolopoulou Foods. Κατά τη συνέντευξη της, η κυρία Νικολοπούλου σκιαγράφησε την επιτυχία των τελευταίων ετών της εταιρείας, η οποία απορρέει από την 35ετή εμπειρία της στη βιομηχανική μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων.
Μεταξύ άλλων, η ίδια έκανε σημαντική αναφορά στην επιτυχημένη εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων παραγωγής με στόχο τη δημιουργία προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, βασιζόμενη στις αρχές της Πυθαγόρειας και της Μεσογειακής διατροφής.
Στόχοι πέραν από τη μονοδιάστατη επιδίωξη οικονομικών αποτελεσμάτων
Κλείνοντας, η κυρία Νικολοπούλου τόνισε πως οι στόχοι της, ως ηγέτης μιας εταιρείας που καινοτομεί, ξεφεύγουν από την μονοδιάστατη επιδίωξη οικονομικών αποτελεσμάτων και επικεντρώνονται έντονα στην ευημερία και την προσωπική εξέλιξη των εργαζομένων της μέσα σε ένα περιβάλλον αλληλεγγύης και συνεργατικότητας.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter