Η Nestlé Professional έδωσε δυναμικό παρών στην HORECA 2025, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο premium καφέδων και βιώσιμων λύσεων για τον κλάδο της εστίασης. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κορυφαία προϊόντα από τις μάρκες Buondi Craft, Roastelier by Buondi Craft και Nescafé, καθώς και τη νέα σειρά Nescafé Espresso Beans. Πρόκειται για τέσσερις κωδικούς καβουρδισμένου καφέ σε κόκκους, 100% υπεύθυνης προέλευσης, που ενισχύουν τους παραγωγούς και προωθούν τη βιωσιμότητα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Roastelier by Buondi Craft προσέφερε μια μοναδική εμπειρία προσωποποιημένου καφέ, επιτρέποντας στους επισκέπτες να δημιουργήσουν το δικό τους espresso blend. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε και η τεχνική espresso extraction chilling, που παρουσιάστηκε στο περίπτερο της Buondi Craft με καφέ από την Ονδούρα, προσφέροντας μια νέα διάσταση στην εκχύλιση espresso. Η Academista by Nestlé Professional μύησε τους επαγγελματίες στην πορεία του καφέ, από τη φάρμα έως το φλιτζάνι, μέσω VR Glasses.

Οι επισκέπτες «ταξίδεψαν» σε φάρμες παραγωγής, παρατήρησαν τον πράσινο κόκκο, είδαν τη διαδι-κασία καβουρδίσματος και δοκίμασαν καφέδες διαφορετικών προελεύσεων μέσω cupping. Τέλος, το Perrier Bar, σε συνεργασία με την Sky Spirits και το Naked Athens, παρουσίασε μοναδικά cocktails με τα premium φυσικά μεταλλικά νερά Κορ-πή, Perrier, Maison Perrier, S. Pellegrino και Aqua Panna.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter