Η Nestlé ενισχύει τη δέσµευσή της να παρέχει προσιτές και θρεπτικές επιλογές τροφίµων µε την εισαγωγή του Maggi Rindecarne, μιας φυτικής εναλλακτικής λύσης για το κρέας. Το εν λόγω καινοτόμο προϊόν, ένας συνδυασμός σόγιας και μπαχαρικών, ενώ επιτρέπει στους καταναλωτές να το αναμείξουν µε κιμά, διπλασιάζοντας τις μερίδες και παράλληλα, διατηρεί τη θρεπτική του αξία και τη γεύση.

Αρχικά θα είναι διαθέσιµο στη Χιλή, με το Maggi Rindecarne να επιτρέπει στις οικογένειες να απολαµβάνουν γνωστά πιάτα µε κιµά, µε πρόσθετες φυτικές πρωτεΐνες σε χαµηλότερο κόστος.

«Η ομάδα των ειδικών και σεφ μας έχει δημιουργήσει μια λύση που παρέχει ισοδύναμη πρωτεΐνη σε προσιτή τιμή για τους καταναλωτές στη Λατινική Αμερική. Αυτή η καινοτομία διατηρεί την παραδοσιακή γεύση και υφή του κιμά, είναι σταθερή στο ράφι και εύκολη στη χρήση», δήλωσε ο Swen Rabe, Επικεφαλής του Κέντρου Προϊόντων και Τεχνολογίας της Nestlé για τα τρόφιμα.

Το Maggi Rindecarne αντικατοπτρίζει τη στρατηγική της Nestlé να συνδυάζει ζωικά και φυτικά συστατικά, με στόχο την ενίσχυση της διατροφής και της βιωσιμότητας.

Η επέκταση της σειράς τροφίμων της Nestlé περιλαμβάνει και άλλες πρόσφατες καινοτομίες όπως τα Maggi Soya Chunks και Maggi Veg, τα οποία προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις πρωτεϊνών για να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter