Με τη νέα μηχανή Nespresso Expert τα πάντα, από τη θερμοκρασία έως και τη δόση του ροφήματος, μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν για να ταιριάζουν στις εκάστοτε προτιμήσεις των χρηστών.

Η νέα μηχανή προσφέρει:

  • 4 επιλογές δοσολογίας καφέ – Ristretto (25ml), Espresso (40ml), Lungo (110ml) και το νέο Americano (25ml καφέ και 125ml πολύ ζεστό νερό)
  • 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας – ελαφρώς ζεστό, ζεστό και πολύ ζεστό
  • Λειτουργία ζεστού νερού με τελείως ξεχωριστό στόμιο εκροής
  • Συνδεσιμότητα μέσω τεχνολογίας Bluetooth Smart®
  • Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 9 λεπτά μη χρήσης

Η Nespresso Expert πρωτοπορεί και στην κομψή σχεδίασή της. Αποτελεί μέρος μιας νέας σειράς σχεδίων μηχανών με πρωτοποριακό επίπεδο προς τον τοίχο σχήμα, με το οποίο εξοικονομείται πολύτιμος χώρος από τις επιφάνειες των πάγκων εργασίας στις κουζίνες, χωρίς κανένα συμβιβασμό στο στυλ. Η νέα μηχανή είναι εξοπλισμένη με ευφυή τεχνολογία Bluetooth Smart®, στοιχείο που συνεπάγεται σύνδεση με την εφαρμογή Nespresso για smartphone, μέσω της οποίας οι συνταγές καφέ μπορούν να καταχωρηθούν στη μνήμη της μηχανής, ώστε να εκχυλίζονται αυτόματα, ενώ ο χρήστης βρίσκεται σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου του. Επίσης, η μηχανή αποστέλλει προειδοποίηση όταν το απόθεμα καψουλών είναι χαμηλό, εάν ο κάδος χρησιμοποιημένων καψουλών έχει γεμίσει ή όταν η μηχανή χρειάζεται αφαλάτωση. Η μηχανή διατίθεται σε δύο μοντέλα– τη Nespresso Expert και τη Nespresso Expert&milk.