Τη νέα διοικητική επιτροπή της για την επόμενη διετία εξέλεξε κατά τις αρχαιρεσίες της ετήσιας γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Φυσικών Μεταλλικών Νερών Ελλάδος (ΣΕΦΥΜΕΝ).

Ειδικότερα, πρόεδρος της ΣΕΦΥΜΕΝ εξελέγη ο Κωνσταντίνος Κούτσας (Σ. Μεντεκίδης ΑΕ), αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Παπαχρήστος (Χήτος ΑΒΕΕ), γενικός γραμματέας ο Ρηγίνος Σεπετάς (Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων) και ταμίας ο Νικόλαος Φαραντούρης (Coca Cola 3E Ελλάδος ΑΒΕΕ).

Εκ μέρους της νέας διοικητικής επιτροπής, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κούτσας δήλωσε: «Η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας φυσικά μεταλλικά νερά. Κύριο μέλημα μας είναι να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο του προηγούμενου προέδρου και της απελθούσας διοικητικής επιτροπής, καθώς και όλων των μελών του Συνδέσμου. Στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη, διάδοση και ανάδειξη των φυσικών μεταλλικών νερών, η συνέχιση της συμβολής μας στην εθνική οικονομία και η επιτυχής μετάβαση στην κυκλική οικονομία. Η τεχνογνωσία των μελών του Συνδέσμου με τις ολιστικές και συμπεριληπτικές προτάσεις και πρωτοβουλίες μας, αποτελούν τη βάση του ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας και συνεργασίας που έχουμε και επιθυμούμε να ενδυναμώσουμε με την ελληνική πολιτεία και τους κοινωνικούς φορείς, για την επίτευξη αειφορίας στον κλάδο μας».


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter