Μία νέα γευστική πρόταση παρουσιάζει η Knorr, με τους νέους κύβους χωρίς αλάτι, που προσθέτουν γεύση σε κάθε πιάτο, προσφέροντας στον χρήστη τους τη δυνατότητα προσθήκης της ποσότητας αλατιού που επιθυμεί. Οι κύβοι Knorr χωρίς αλάτι διατίθενται σε τρεις γεύσεις (κότας, λαχανικών και για βοδινό) και είναι φτιαγμένοι από ένα μείγμα λαχανικών, μυρωδικών και καρυκευμάτων, όπως δεντρολίβανο, μοσχοκάρυδο και κουρκουμά.

Παράγονται με λαχανικά αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας και με κρέας από κότες ελευθέρας βοσκής και κρέας βοδινού από αειφόρες κτηνοτροφικές μονάδες. Δεν περιέχουν γλουτένη, τεχνητά ενισχυτικά γεύσης και άλλες τεχνητές χρωστικές. Απευθύνονται σε εκείνους που προσέχουν το αλάτι για λόγους υγείας, που επιλέγουν την υγιεινή διατροφή και την σωματική άσκηση, αλλά και σε όσους θέλουν να μαγειρεύουν υγιεινά και θρεπτικά.