Σταθερή στην επεκτατική της πολιτική, που προβλέπει την ίδρυση νέων λιανεμπορικών μονάδων μόνο στο νομό Αττικής, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εγκαινίασε αρχές Δεκεμβρίου το 34ο κατάστημά της στο Παλαιό Φάληρο. Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα της επιχείρησης στην περιοχή.

Σταθερή στην επεκτατική της πολιτική, που προβλέπει την ίδρυση νέων λιανεμπορικών μονάδων μόνο στο νομό Αττικής, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εγκαινίασε αρχές Δεκεμβρίου το 34ο κατάστημά της στο Παλαιό Φάληρο.

Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα της επιχείρησης στην περιοχή. Το νέο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τερψιθέας 45 & Οδυσσέως. Στο κατάστημα λειτουργούν εκτός των άλλων και τμήματα κρεοπωλείου, οπωροπωλείου, ιχθυοπωλείου, ζαχαροπλαστείου και ειδών οικιακής χρήσης.

Το νέο κατάστημα διαθέτει χώρο πώλησης 2.500 τ.μ., αποθηκευτικό χώρο 1.000 τ.μ., χώρο στάθμευσης για 80 αυτοκίνητα, 13 ταμεία και απασχολεί προσωπικό 160 ατόμων. Υπεύθυνος του καταστήματος ανέλαβε ο κ. Αντώνης Στελιαράκης, από τα παλαιά και έμπειρα στελέχη της εταιρείας.