Η καινοτομία του νέου Skip με Ενεργό Σύστημα Δέσμευσης Λεκέδων έγκειται στο ότι “εντοπίζει τους λεκέδες κατά τη διάρκεια της πλύσης, σαν ακτίνες φωτός που φωτίζουν τον λεκέ μέσα στον κάδο του πλυντηρίου και τον απομακρύνουν άμεσα από τα ρούχα. Η σύνθεση του Skip ενεργοποιεί την καθαριστική της δράση ακόμα και στους 30 βαθμούς, προσφέροντας ιδανικά αποτελέσματα”, δηλώνουν οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ της εταιρείας.

Και συνεχίζουν, τονίζοντας πως “το Skip με Ενεργό Σύστημα Δέσμευσης Λεκέδων αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, υγρά και σκόνες, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των καταναλωτών. Τα στοιχεία που το διαφοροποιούν είναι το ότι προσφέρει αξεπέραστη καθαριότητα από την πρώτη πλύση, δεν χρειάζεται πρόπλυση ή ενισχυτικά, προστατεύει το πλυντήριο, γιατί περιέχει αποσκληρυντικό, και είναι αποτελεσματικό και σε σύντομο κύκλο πλύσης”.

Το προϊόν ήδη κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα σούπερ μάρκετ και υποστηρίζεται με έντονη τηλεοπτική παρουσία, καταχωρίσεις σε εμπορικό τύπο και περιοδικά και με υλικό προώθησης μέσα στα καταστήματα.

“Το Skip”, τονίζουν οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ του προϊόντος, “ενισχύει την κατηγορία των απορρυπαντικών που φέρνουν συνεχή καινοτομία και τεχνολογική πρόοδο στην αγορά, με αποτέλεσμα να αναπτύσσει την αξία της κατηγορίας”.