Η 27η Νοεμβρίου είναι η ημέρα έναρξης λειτουργίας του δεύτερου καταστήματος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα, στη Λεωφόρο Μαραθώνος 149, στον Γέρακα. Περίπου δύο μήνες μετά την επιτυχημένη είσοδό της στην ελληνική αγορά, η αλυσίδα εγκαινιάζει και το νέο κατάστημα, παρουσιάζοντας στο κοινό μεγάλες προσφορές.

Το νέο κατάστημα στεγάζεται σε χώρο συνολικής έκτασης 5.000 τμ, απασχολεί 120 άτομα και θέτει στη διάθεση των καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής μια πλούσια συλλογή επώνυμων προϊόντων σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. ‘Οπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο η εταιρεία, “το κατάστημα του Γέρακα προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα τεχνολογικής αιχμής, επιτρέποντας στους πλέον απαιτητικούς καταναλωτές να βρουν έναν χώρο, στον οποίο θα πραγματοποιούν τις αγορές τους, αλλά και θα ενημερώνονται παράλληλα για τις τεχνολογικές εξελίξεις”.

Το νέο κατάστημα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εσωτερική διαρρύθμισή του, με την τμηματική έκθεση των προϊόντων, ανάλογα με την προμηθεύτρια εταιρεία, καθώς επίσης και την εφαρμογή της πρακτικής των «shops-in-shop». Στα παραπάνω, προστίθενται και υπηρεσίες, όπως εγγύηση χαμηλής τιμής, κατ’ οίκον παράδοση, εγκατάσταση και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τεχνική υποστήριξη για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σημειώνεται πως με την είσοδό της στην ελληνική αγορά, η Saturn δραστηριοποιείται πλέον σε 10 κράτη, διατηρώντας περισσότερα από 200 σημεία πώλησης.