Το 11ο κατάστημα της αλυσίδας Praktiker στην Ελλάδα εγκαινιάζεται στην Καλαμάτα. Το νέο Praktiker θα λειτουργήσει για το κοινό στις 24 Ιουλίου, φιλοδοξώντας να καλύψει της ανάγκες όχι μόνο της πόλης της Καλαμάτας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου. Φιλοξενεί στα ράφια του 35.000 προϊόντα, έχει συνολικό εμβαδόν 4.170 τμ και βρίσκεται στο 7ο χλμ της Εθνικής Οδού Καλαμάτας-Τριπόλεως, στη Θουρία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, “το νέο κατάστημα, έρχεται ως συνέχεια της αναπτυξιακής πορείας της Praktiker Hellas και του στόχου για την ισχυροποίηση της παρουσίας της στην Ελλάδα. Στο κατάστημα αυτό οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν ολοκληρωμένες λύσεις και πρωτοποριακές ιδέες μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, καθώς και συμπληρωματικών υπηρεσιών που παρέχονται από το εξειδικευμένο προσωπικό της Praktiker, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επισκεπτών”.

Η έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος θα συνδυαστεί με μια σειρά ενεργειών, που θα λάβουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή, όπως επίσης και με έναν μεγάλο διαγωνισμό, ο οποίος θα διαρκέσει έως τις 30 Αυγούστου.