Ακόμα ένα κατάστημα OK! Anytime Markets ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης επί των οδών Μακρυγιάννη και Φιλώτα 16. Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη και το πρώτο που εγκαινιάζεται μετά την πρόσφατη εξαγορά της Kosmothess, η οποία εντάσσεται στη στρατηγική ανάπτυξης του δικτύου της εκτός της Αττικής.

Στη Θεσσαλονίκη επεκτείνεται πλέον η υπηρεσία Wolt Market, πρώτη φορά εκτός Αττικής και σε σύντομο χρονικό διάστημα από το επίσημο λανσάρισμά της το 2021. Παράλληλα, ένα νέο dark store στο Περιστέρι προστίθεται στο δίκτυό της, προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες των ανατολικών προαστίων της πρωτεύουσας.
Οι online παραγγελίες ειδών σούπερ μάρκετ φτάνουν πλέον στην πόρτα του πελάτη της Wolt περίπου σε 20 λεπτά, επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 7:30 το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Περισσότεροι από 2.500 κωδικοί προϊόντων, οι συλλογές των οποίων διαρκώς επεκτείνονται, βρίσκονται στα ψηφιακά ράφια του Wolt Market. Οι συναλλαγές γίνονται με κάρτα ή μετρητά, ενώ παρέχεται η δυνατότητα προγραμματισμού της παράδοσης σε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί τον πελάτη.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται από το νέο dark store της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη είναι οι Θέρμη, Καλαμαριά, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω και Κάτω Τούμπα, Τριανδρία, Σαράντα Εκκλησιές, Άγιος Παύλος, Κέντρο, Συκιές και Ξυροκρίνη. Αντίστοιχα στην Αττική με το νέο dark store στο Περιστέρι αποκτούν κάλυψη οι περιοχές Νέας Φιλαδέλφειας, Κάτω Πατησίων, Κυψέλης, Σεπολίων, Ταύρου, Ρέντη, Νίκαιας, Κορυδαλλού, Αγίας Βαρβάρας, Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Ίλιου, Πετρούπολης, Περιστερίου και Αγίων Αναργύρων.