Ένα νέο Μετρό C&C εγκαινιάστηκε στις 20 Ιουνίου στο Κιλκίς, σε κομβική θέση στην περιφερειακή οδό της πόλης, για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών όλου του νομού.

 Πρόκειται για το 42ο κατάστημα του δικτύου Μετρό, του οποίου ο τζίρος το 2011 υπερέβη τα 681 εκ. ευρώ. Η νέα μονάδα στεγάζεται σε άνετο χώρο συνολικού εμβαδού 2.700τμ και διαθέτει χώρο στάθμευσης 100 θέσεων. Οι χώροι πώλησης είναι ειδικά τμηματοποιημένοι ανά κατηγορία προϊόντων.

Όπως τόνισε ο κ. Π. Παντελιάδης, πρόεδρος της εταιρείας, μιλώντας στην τελετή εγκαινίων της μονάδας, «η εταιρεία μας θα συνεχίσει να επενδύει σε νέα καταστήματα. Στις μέρες μας η επένδυση στην ανάπτυξη έχει και ανθρωπιστική διάσταση, εκτός από οικονομική.

Κι αυτό γιατί όχι μόνο προσφέρει εργασία σε ένα σημαντικό αριθμό συνανθρώπων μας, αλλά παράλληλα βοηθά τους προμηθευτές μας, που ως επί το πλείστον είναι ελληνικές εταιρείες, να αναπτύξουν κι αυτοί τον τζίρο τους και να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας στις επιχειρήσεις τους.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι ενισχύει και αναδεικνύει τα αγαθά της ελληνικής γης, ενώ δίνει και την ευκαιρία σε μικρούς τοπικούς παραγωγούς να διαθέσουν τα προϊόντα τους από το δίκτυό μας».