Στις 3 Μαρτίου εγκαινιάστηκε το νέο Metro Cash & Carry στην Πρέβεζα, έκτασης 2.400 τμ σε ιδιόκτητο ακίνητο στο 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Ζεύξης Ακτίου-Ηγουμενίτσας και ύψους επένδυσης περίπου 2,7 εκατ. ευρώ.

Το νέο κατάστημα είναι το πρώτο και μοναδικό cash & carry στην ευρύτερη περιοχή και απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες των νομών Πρέβεζας, Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας (ιδιοκτήτες παντοπωλείων, mini market, χώρων εστίασης και διασκέδασης, ξενοδοχειακών μονάδων). Προσφέρει περισσότερους από 15.000 κωδικούς προϊόντων, σε χώρους πώλησης 1.910 τμ, ειδικά τμηματοποιημένους ανά κατηγορία προϊόντων, ενώ διαθέτει και χώρο στάθμευσης 82 θέσεων.

Τα εγκαίνια του καταστήματος έγιναν παρουσία εκπρόσωπων των ΜΜΕ, του νομάρχη, κ. Β. Ιωάννου, άλλων εκπρόσωπων της τοπικής διοίκησης και πλήθους επαγγελματιών. Ο κ. Π. Παντελιάδης, πρόεδρος της εταιρείας, στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι η Metro Cash & Carry, ως η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων χονδρικής στην Ελλάδα, με τη διαπραγματευτική δύναμη που διαθέτει, εξασφαλίζει πάντα το καλύτερο για τους πελάτες της. ‘Οπως τόνισε, «ήταν υποχρέωση της Metro να δημιουργήσει ένα κατάστημα στην Πρέβεζα που να καλύπτει τους νομούς Πρεβέζης, Λευκάδας και το βόρειο κομμάτι του νομού Αιτωλοακαρνανίας, καθώς πολλοί επαγγελματίες της περιοχής είναι ήδη πελάτες μας στα καταστήματα Ιωαννίνων και Αγρινίου”.

Σήμερα το δίκτυο των Metro Cash & Carry σε όλη τη χώρα αριθμεί 31 καταστήματα.