Το 2019 έκλεισε για το δίκτυο καταστημάτων της Μασούτης με την εγκαινίαση στις 20 Δεκεμβρίου της λειτουργίας μιας ακόμα νέας μονάδας της στην Αθήνα, της 55ης, στο Περιστέρι, στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου 25 κοντά στη στάση Άγιος Αντώνιος του μετρό.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον κ. Γιάννη Μασούτη παρουσία των τοπικών εκκλησιαστικών και αυτοδιοικητικών αρχών. Το νέο κατάστημα, έκτασης χώρου πωλήσεων 800τμ σε δύο επίπεδα, διαθέτει τέσσερα ταμεία, απασχολεί 38μελές προσωπικό και ξεχωρίζει για τα τμήματα φρέσκων προϊόντων, οπωροπωλείου και κρεοπωλείου, κοπής αλλαντικών και τυροκομικών, έτοιμου φαγητού κ.ά. Έτσι, στα τέλη του έτους η αλυσίδα διέθετε συνολικά 331 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα εκτός Πελοποννήσου και Κρήτης.

Εξάλλου, στις 26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Θέρμη η δεύτερη εντός του 2019 εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της, για την Τράπεζα Αίματος Μασούτη, που λειτουργεί από το 1993, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών ΕΚΕ της εταιρείας για το ανθρώπινο δυναμικό της, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ανά έτος πραγματοποιούνται δύο αιμοδοσίες στις εγκαταστάσεις της.